Ana SayfaÜnlülerAjda Pekkan 20 yıllık sözleşme imzaladı

İlgili Postlar

Ajda Pekkan 20 yıllık sözleşme imzaladı

Ajda Pekkan 20 yıllık sözleşme imzaladı. Süperstar Ajda Pekkan, çok konuşulacak bir anlaşmaya imza attı. Pekkan, müzik dünyasında daha çok uzun yıllar var olacağını ispatladı. Ajda Pekkan nasıl bir anlaşmaya imza attı? Anlaşmasının içeriğinde ne yer alıyor? Konunun detayları haberimizde…

Ajda Pekkan 22 Yaş Küçük Sevgilisi Hakkında İlk Kez Konuştu!

Ajda Pekkan müzik dünyasında parlıyor

Müzik dünyasında Süperstar olarak anılan usta sanatçı Ajda Pekkan, yıllardır sahnelerin ve müzikseverlerin tutkulu rüyası olarak sektörün önde gelen isimlerinden olarak bayrağı başta çekiyor. Her albümü, her şarkısı dillere pelesenk olan Ajda Pekkan, yıllara meydan okumaya devam ediyor. Pekkan, bu durumun daha uzun yıllar devam edeceğini ispatladı? Nasıl mı?

Ajda Pekkan kimdir?

Ajda Pekkan 20 yıllık sözleşme imzaladı

Ajda Pekkan’ın, müzik şirketi ile yirmi yıllık sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Bu iddianın sahibi; köşe yazıları ile dikkat çeken ünlü şarkıcı Ebru Yaşar. Ebru Yaşar, usta sanatçı Ajda Pekkan’ın müzik şirketi ile yirmi yıllık sözleşme imzaladığını köşesinde yazdı.

Ebru Yaşar kimdir?

Ebru Yaşar’dan Ajda Pekkan açıklaması

Akşam Life’de köşe yazarı olarak görev alan ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, köşesinde Ajda Pekkan’a yer verdi. Yaşar, Pekkan’ın imzaladığı sözleşme konusunda şunları yazdı: Öğrendiğime göre, Ajda Pekkan ve DMC Genel Müdürü Samsun Demir arasında bir sözleşme hazırlığı var. Sıkı durun sözleşmenin süresini söylüyorum: Tam 20 yıl, evet yanlış yazmadım tam 20 yıl… Ajda Hanım, daha şimdiden 20 yılda yapacağı 3 albümün hazırlığını yapıyor.

Ajda Pekkan ilk kez aşkı hakkında konuştu

Süperstar Ajda Pekkan, son olarak geçtiğimiz günlerde kendisinden 22 yaş küçük olan sevgilisi Bülent Çavuşoğlu hakkında yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. Pekkan, sevgilisi hakkında gelen soruya “Her şey çok güzel gidiyor, iyiyiz.” şeklinde yanıt vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler