Ana SayfaDedikoduBircan Bali, Bakire Olduğunu Söyleyen Şebnem Schaefer'e Demediğini Bırakmadı!

İlgili Postlar

Bircan Bali, Bakire Olduğunu Söyleyen Şebnem Schaefer’e Demediğini Bırakmadı!

Beyaz TV’de ekrana gelen ‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucularından ünlü ve başarılı sunucusu Bircan Bali, daha önce eski sevgililerinin biseksüel olduğunu iddia eden ve bu zamana kadar hiç cinsel birliktelik yaşamadığını söyleyen Şebnem Schaefer için açtı ağzını yumdu gözünü.

Küplere bindi!

Beyaz TV’deki Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, “Daha önce hiç cinsel birliktelik yaşamadım.” diyen Şebnem Schaefer için çok konuşulacak sözler sarf etti.
Beyaz TV’de ekrana gelen ‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucularından Bircan Bali, daha önce eski sevgilileri Şenol ipek ve Özcan Deniz’in biseksüel olduğunu iddia eden ve bu zamana kadar hiç cinsel birliktelik yaşamadığını söyleyen Şebnem Schaefer için açtı ağzını yumdu gözünü. Bali, “Biliyorsunuz Şebnem Schaefer benim eski eşimin (Şenol İpek) nişanlısıydı. Hiç cinsel birlikteliği olmadığını söylüyor. Aynen Şebnem yedik bizde. Salak mı sanıyorsunuz insanları?” diyerek küplere bindi. Bali ardından Schafer’in eski nişanlısı Murat Kadıoğlu tarafından ölüm tehditi aldığı iddialarına da değindi.

Eşini savundu!

Beyaz TV’de söylemezsem Olmaz programamının ünlü sunucusu Bircan Bali, Çağlayan Adliyesine gidip Kadıoğlu için suç duyurusunda bulunan ünlü manken Şebnem Schaefer açıklamaları için, “Bu konuda tabii ki anındayız. Böyle bir şey varsa şikayetçi olarak çok doğru bir şey yapmış” dedi ama sapla samanı ayırmak gerektiğini de vurguladı. Yıllar önce Özcan Deniz ve Şenol İpek için yaptığı açıklamaların çok yersiz olduğunu belirten Bali, burada da bir erkeğe şiddet olduğunu dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler