Ana SayfaDedikoduÜnlü Oyuncu Cihan Ünal'dan Kötü Haber!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Cihan Ünal’dan Kötü Haber!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da rahatsızlanan usta oyuncu Cihan Ünal tedavi için Kıbrıs’a gitti  Oynadığı Kafalar Karışık filminin geçen hafta düzenlenen galasına katılamayan Cihan Ünal’ın hastalığı hakkında detaylar haberimizde.

Bağırsağında Kitle

Kusma ve İshal şikayetleri ile  Hastneye kaldırılan Başarılı oyuncu Cihan Ünal bağırsağındaki kitle nedeniyle tedavi altına alındı. Oynadığı Kafalar Karışık filminin geçen hafta düzenlenen galasına rahatsızlığı nedeni ile katılamayan usta oyuncu Cihan Ünal, hastaneye kaldırıldı.

cihan unal ile ilgili görsel sonucu

Şuanda Doktor Gözetiminde

Bir süre önce de yine benzer bir rahatsızlık sürecinden geçen Cihan Ünal, İstanbul’daki müdahalenin ardından Kıbrıs’a gitti. Oyuncunun rahatsızlığının duyulmasını istemediği iddia edilirken şuanda tedavisine yaşadığı yer olan Kıbrıs’ta devam ediliyor 72 yaşındaki oyuncu, şuanda Kıbrıs’ta doktor gözetiminde tutuluyor.

Cihan Ünal Kimdir?

Hastalık haberi özellikle son projesi Kafalar Karışık filmindeki ekip arkadaşlarını ve Usta oyuncunun  hayranlarını oldukça üzdü Şuana kadar usta oyuncu Cihan Ünal’ın Kıbrıs’ta tedavi altına alındığı hastaneden yada Aile fertlerinden her hangi bir basın açıklaması gelmedi Babasına oldukça düşkün olan Kızı Irmak Ünal dan da konu ile ilgi henüz bir paylaşım veya açıklama gelmiş değil.

Irmak Ünal Kimdir?

cihan ünal kızı ırmak ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler