Ana SayfaDedikoduTülin Şahin'den İddialara Sert Yanıt!

İlgili Postlar

Tülin Şahin’den İddialara Sert Yanıt!

Geçtiğimiz ay Porktezli iş adamı Pedro De Noronha ile dünya evine giren Tülin Şahin, iki gün önce sosyal medya hesabından anne olacağını sevenleri ile paylamıştı. Mutlu haberi büyük bir sevinçle karşılayan başarılı manken bir anda sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tutulunca Tülin Şahin’den iddialara sert yanıt geldi.

Anne Olmayı İstiyordu

Tülin Şahin, Mehmet Özer ile evliliğini 2017 senesinde sonlandırma kararı almıştı. Evliliği boyunca da, sonrasında da bir gün anne olup olmayı istemediği sorusuna her zaman çocukları çok sevdiğini ve anne olmayı çok istediğini söyleyen Tülin Şahin, Pedro De Noroha ile çocuk düşünüyor musunuz sorusunu da, olumlu olarak yanıtlamıştı.

Tülin Şahin Evliliğini Türkiye’ye Taşıyor!

Tülin Şahin’in Hamileliğine Tepkiler Yağdı

İki gün önce sosyal medya hesabından “Bebek geliyor” paylaşımıyla 9 ay sonra anne olacağını açıklayan Tülin Şahin’e tepkiler yağdı. 12 senelik evliliğinden çocuk yapmadığı, hamilelik için erken olduğu gibi tepkiler karşısında üzülen ve sinirlenen başarılı manken Tülin Şahin ise bu kez sessiz kalmadı.

Tülin Şahin’den İddialara Sert Yanıt!

Sosyal medya da paylaşan eleştirilerin yanı sıra Tülin Şahin‘e destek olan sevenleri de vardı. Bir takipçisinin “Kadına iftira atmak ne kolay. İki yıl önceki boşanma döneminde ‘vücudu bozulur, kariyeri aksar diye bebek istemiyor.” sözleriyle tepkisini ve desteğini dile getirmesi üzerine, Tülin Şahin’de yanıt verdi. Yorum ve anlayış için teşekkür eden Tülin Şahin “ Şu ana kadar bir kez bile gerçeği söylemedim, konuşmadım diye kendilerinden çok emin yorum yapıyorlar maalesef.” diyerek doğrunun ne olduğunu bilmeden yorumda bulunanlara tepki gösterdi.

Tülin Şahin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler