Ana SayfaDedikoduTuğba Ekinci'den Hadise'ye Gönderme

İlgili Postlar

Tuğba Ekinci’den Hadise’ye Gönderme

Son dönemde Mehmet Dinçerler’in borcuyla gündemden düşmeyen Hadise ünlü ismin radarına takıldı. Tuğba Ekinci’den Hadise’ye gönderme geldi. İşte detaylar;

“Yüzük Alacağına Borcunu Ödesin!”

Gaziantepli Mehmet Dinçerler ile kardeşi Burhan Dinçerler’in sahibi oldukları Hacı Sayid Gıda AŞ, dünyaca ünlü Gloria Jean’s markasının Türkiye temsilciliğini yapan Grup Dnc Gıda AŞ ile Rumeli Tatlıcılık Süt Ürünleri bir süredir yaşanan mali sıkıntı ile gündemde. Ticaret mahkemesi üç şirkete yönelik konkordato kararı vermişti. Ancak, bir kısım alacaklının itirazı üzerine, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi verilen kararı kaldırmıştı.

Şirketin ikinci kuşak temsilcisi konumundaki Mehmet Dinçerler’in, şarkıcı Hadise’ye aldığı 40 bin dolarlık yüzüğü de gündeme getiren Av. Şenoğlu “Hadise’ye 40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin” dedi. Av. Şenoğlu, duruşma sonrası Hürriyet’e yaptığı açıklamada ise “Müvekkilimin evi satıldı. Böyle bir dönemde 1 milyon liralık düğün yaptılar. Bir ay içinde kasadan 3.5-4 milyon liralık eksilme var” diye konuştu.

Hadise ve Mehmet Dinçerler Evleniyor!

Tuğba Ekinci’den Hadise’ye Gönderme

Tuğba Ekinci sosyal medya paylaşımlarıyla hem bu iddialara vurgu yaptı, hem de nişanlısına övgüler yağdırdı.

Sivri dilli şarkıcı, Hadise’ye çok konuşulacak bir göndermede bulundu. Pilot nişanlısı Berk Fenercioğlu’nun spor yaptığı anları paylaşan Ekinci, “Hadise, kusura bakma, benim nişanlım seninkinden kaslı ve yakışıklı. Babasının parasıyla da hava atmıyor. Borcu da yok. Pilottur kendisi” ifadelerini kullandı.

Hadise kimdir?

Berk Mi Mehmet Mi?

Ekinci, bu paylaşımının ardından nişanlısıyla bir videosunu yayınlayarak, takipçilerine “Size bırakıyorum ara farkı Berk mi, Mehmet mi?” sorusunu yöneltti.

Tuğba Ekinci Taciz Yorumu Sonrası “Linç Edilir Miyim?” Diye Sordu…

Berk Fenercioğlu’nun spor salonunda ağırlık çalıştığı anların görüntüsünü art arda yayınlayan Ekinci, bir paylaşımına da “Erkek dediğin kamyon gibi olacak” mesajını yazdı.

Hadise’den Tuğba Ekinci’ye hiçbir yanıt gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler