Ana SayfaDedikoduHadise ve Mehmet Dinçerler Evleniyor!

İlgili Postlar

Hadise ve Mehmet Dinçerler Evleniyor!

Bir süredir mutlu bir birliktelikleri olduğu bilinen Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinden mutlu bir haber geldi. Hadise ve Mehmet Dinçerler evleniyor! İşte merak edilen tüm detaylar;

“Davranışlarına Aşık Oldum”

Son olarak duyulan bir söylentiye dair ise popçu Hadise’den ikinci büyük atak gelmiş; Hadise yeni aşkı Mehmet Dinçerler için “Beni çok mutlu ediyor ve prensesler gibi hissettiriyor. Savaştan çıkmış gibiyim… Kaan beni çok yordu. Bu dönemde uzun süre ilişki istemezdim ama Mehmet öyle bir hayatıma girdi ki… İlk bakışta aşk oldu” dediği söyleniyordu ki kısa süre sonra Hadise’den şu açıklama geldi;

Hadise’ nin Göğüs Dekolteli Flaş Pozları

“Bence biz kadınlar bir erkeğin işine ve tipine aşık olmuyoruz. Davranışlarına aşık oluyoruz. İlgiyi hangi kadın sevmez ki! Beni düşündüğünü, gerçekten ilgilendiğini ve sevdiğini hissettirebilen bir erkek çıksın karşıma, sonra o yaşadı.”

Hadise’den Çocuk Açıklaması

Geçtiğimiz aylarda Kıbrıs’ta konser veren Hadise, özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Hadise kimdir?

Konseri sırasında seyircilere içini döken Hadise “Dansçı arkadaşlarımın ikisi baba oldu. Ben daha evlenemedim. İnşallah onları yakalayacağım. Allah izin verirse biz de çok isteriz bir çocuk” dedi.

Hadise ve Mehmet Dinçerler Evleniyor!

Mehmet Dinçerler’in Evlilik teklifine “Evet” diyen Hadise, bu güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Tektaşını gösteren ünlü şarkıcı altına “Bölümümüz şimdi başlıyor.” notunu düştü.

Ünlü çifte tebrik mesajları yağı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler