Ana SayfaDedikoduTuğba Ekinci'den Cem Yılmaz Çıkışı: "Şımartmayın Yaşlanmış İnsanları.."

İlgili Postlar

Tuğba Ekinci’den Cem Yılmaz Çıkışı: “Şımartmayın Yaşlanmış İnsanları..”

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen, Serenay Sarıkakaya ile olan ilişkisinin bitmesiyle konuşula Cem Yılmaz’ın adı genç isimlerle anılmaya devam ediyor. Son olarak adı Saadet Özsırkıntı ile anılan Cem Yılmaz’a Tuğba Ekinci’den zehir zemberek sözler. Tüm detaylar haberimizde…

Tuğba Ekinci’den Cem Yılmaz Çıkışı: “Şımartmayın Yaşlanmış İnsanları..”

Saadet Özsırkıntı’dan Cem Yılmaz’la Aşk Açıklaması Geldi..

Aşk hayatı ile sık sık gündeme gelen Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile yollarını ayırdıktan sonra adı genç sunucu Saadet Özsırkıntı ile anılmıştı. Aşk haberlerinin sosyal medyada yayılmasının ardından Instagram hesabından yalanlama metni paylaşan Özsırkıntı haberi yalanlamıştı. Özel hayatı hakkında açıklama yapmaktan çekinen Cem Yılmaz, bu tavrını korudu.

Cem Yılmaz İle Saadet Özsırkıntı Şaşırtan Yakınlaşma

Günler önce çıkan haberleri yeni gören şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından ikilinin aşk haberini paylaşarak Cem Yılmaz’a yüklendi. Tuğba Ekinci, paylaşımında “Valla aşk olsun bu kız da bu adama bakarsa Serenay gibi yuh yani o zamanda demiştim” diyerek  eski ilişkisi hakkında da yorum yaptı. Tuğba Ekinci, Cem Yılmaz’ın yaşının ileri olduğunu söyleyerek, “Şımartmayın şöyle yaşlanmış insanları iki şöhreti var diye herkes yerini bilsin ya bu ne hovardalık kardeşim yuh bu kızlara” dedi.

Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya Sessizliği

Tuğba Ekinci daha önce de Cem Yılmaz hakkında “Güzelim kadınlar bunun neyine giderler. Her yeri zeki olsa ne olur, yüzü alkolden bakımsız kırmızı turşu olmuş. Dünyada erkek kalmasa gideri yok” demişti.

Cem Yılmaz Kimdir?

Tuğba Ekinci'den Cem Yılmaz Çıkışı: "Şımartmayın Yaşlanmış İnsanları.."

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler