Ana SayfaÜnlülerTuba Unsal'ın Yardımıyla Ölümden Döndü!

İlgili Postlar

Tuba Unsal’ın Yardımıyla Ölümden Döndü!

Ünlü Oyuncu Tuba Ünsal hiç tanımadığı birinin hayatını kurtardı, karşılığı uçağını kaçırmak oldu. Nasılmı? Detaylar Haberimizde..
Oyuncu Tuba Ünsal’ın yurt dışı seyahatine çıkmak üzere gittiği havaalanında talihsiz bir olay yaşandı.
Uçağını beklerken, hemen önünde bir anda fenalaşarak yere düşen ve kalp krizi geçiren tanımadığı bir insanın yardımına koşan ve ona yardım ekipleri gelene kadar ilk yardımda bulunan Tuba Ünsal, sonrasında seferini beklediği uçağın kalktığını duyunca zor anlar yaşadı.

‘Artık Anons Yapılmıyacakmış!’

Oyuncu Tuba Ünsal, Instagram hesabından konuyla ilgili çok sayıda hikaye paylaştı. Bu paylaşımlarında bir insanın hayatını kurtarmanın ve ona ilk müdahaleyi yapmanın ne kadar önemli olduğunu belirten Tuba Ünsal, sonrasında yurt dışı uçuşu için anons yapmayan hava yolu şirketine şikayetini bildirdi.Artık Havayolu Şirketinin,önceden sırası gelen seferleri  anons yapılmayacağı hakkında rahatsızlığını dile getiren Unsal,konuyla ilgili çok sayıda paylaşımda bulundu.

Havayolu Firması Özür Diledi!

Ünsal, yaptığı bu eleştirel paylaşımların peşinden,  firma tarafından ve hayata döndürdüğü insanın ailesi tarafından kendisine iletilen özür ve teşekkür mesajlarını kabul ederken İnstagram hesabıdan paylaşmayı ihmal etmedi.

Tuba Ünsal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler