Ana SayfaÜnlülerEliz Sakuçoğlu ve Ekin Mert Daymaz'ın aşk belgesi ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Eliz Sakuçoğlu ve Ekin Mert Daymaz’ın aşk belgesi ortaya çıktı!

Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu ve oyuncu Ekin Mert Daymaz’ın aşk belgesi ortaya çıktı! Son günlerde aşk yaşadıkları yönünde haberler ile gündeme gelen Eliz Sakuçoğlu ve Ekin Mert Daymaz, sonunda belgelendi. Ünlü çift, aşk yaşadıklarını dosta düşmana Detaylar haberimizde…

Eliz Sakuçoğlu ile Ekin Mert Daymaz sabaha kadar eğlendi

Eliz Sakuçoğlu ile Ekin Mert Daymaz aşk yaşıyor

Ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu ve yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz’ın aşk yaşadıkları gündeme gelmişti. Eliz Sakuçoğlu ile Ekin Mert Daymaz’ın Kilyos’taki bir partide yakınlaştıkları, sabaha kadar birlikte eğlendikleri duyulmuştu. İkili, birlikte görüntülenmişti.

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

İşte Eliz Sakuçoğlu ile Ekin Mert Daymaz’ın birlikte çekilen o görüntüsü

Aşk haberlerinden sonra sessizliğini ilk bozan Eliz Sakuçoğlu oldu

Aşk iddialarının ardından ne Eliz Sakuçoğlu ne de Ekin Mert Daymaz ‘dan konu hakkında bir açıklama gelmemişti. Sonunda, sessizliği bozan Eliz Sakuçoğlu oldu. Sevgilisi Ekin Mert Daymaz ile güneşin doğuşunu birlikte izleyen Eliz Sakuçoğlu, Daymaz’ın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ekin Mert Daymaz kimdir?

İşte Eliz Sakuçoğlu ile Ekin Mert Daymaz’ın aşk fotoğrafı

Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz ile gündeme gelmişti

Eliz Sakuçoğlu, son olarak sekiz yıl aşk yaşadığı ve 2014 yılında ayrıldığı eski sevgilisi Murat Boz tarafından reddedildiği iddiaları ile gündeme gelmişti. İddiaların ardından konu hakkında açıklama yapmış ve “Bozuk plak gibisiniz dinlemekten sıkıldım artık… Ve şu bilinsin ki her bozuk plak bir gün kırılır sesi çıkmamasından korkarım. Anlayacağınız kimsenin peşinden koştuğum yok, kimseden bir şey istediğim de yok! Az ötede oynayın sadece bu oyunu artık, yoksa piyon sandığınız halimle şah dedirtip mat çekerim! Hala susuyorum diye yenilgiye hüküm giydi sanmasın kimseler!” diyerek iddiaları reddetmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler