Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün'den o fotoğrafı eleştirenlere yanıt!

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün’den o fotoğrafı eleştirenlere yanıt!

Tuba Büyüküstün’den o fotoğrafı eleştirenlere yanıt! Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen ile birlikte sahilde samimi pozlarının ortaya çıkmasının ardından eleştiride bulunanlara yanıt verdi. Büyüküstün, “Bu size kendinizi olduğunuzdan daha iyi bir insan gibi mi hissettiriyor? Daha başarılı? Daha iyi bir eş? Daha iyi bir çocuk? Daha iyi bir ebeveyn?” dedi. Detaylar haberimizde…

Tuba Büyüküstün İle Umut Evirgen Çifti Arasında Buzlar Eridi…

Tuba Büyüküstün ve sevgilisi Umut Evirgen’den samimi pozlar

Ekranların aranan yüzlerinden biri olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, şu sıralar kızları Maya ve Toprak ile birlikte annesinin Bodrum’daki evinde tatil yapıyor. Tuba Büyüküstün’ün uzun zamandır aşk yaşadığı ünlü işletmeci Umut Evirgen de sevgilisini yalnız bırakmıyor ve Bodrum’da bir otelde kalıyor. Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir plajda bir araya gelen ünlü çift, samimi şekilde görüntülendi. Gündeme gelen bu görüntüler büyük ses getirmişti. Hatta, güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ün bu fotoğraflar nedeni ile ailesi ile ciddi bir sorun yaşadığı iddia edilmişti.

Tuba Büyüküstün kimdir?

İşte Tuba Büyüküstün’ün eleştirilen o fotoğrafı

Tuba Büyüküstün: Sevgili insanlar, yargılamayı çok mu seviyorsunuz?

Sevgilisi Umut Evirgen ile samimi fotoğrafları ortaya çıkan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, kendisini eleştirenlere sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile yanıt verdi. Büyüküstün, paylaşımında “Sevgili insanlar, yargılamayı çok mu seviyorsunuz? Bu size kendinizi olduğunuzdan daha iyi bir insan gibi mi hissettiriyor? Daha başarılı? Daha iyi bir eş? Daha iyi bir çocuk? Daha iyi bir ebeveyn? Daha önemli ya da saygıdeğer? Olduğunuzdan daha mı günahsız hissetmenizi sağlıyor? Bu hayatta daha mı mutlu oluyorsunuz? O zaman lütfen devam edin. Ben size ayna olmayı kabul ediyorum. Sevgiler…” şeklinde ifadelere yer verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler