Ana SayfaÜnlülerTuba Ünsal "Öldürmüyor ama Süründürüyor"

İlgili Postlar

Tuba Ünsal “Öldürmüyor ama Süründürüyor”

Tuba Ünsal geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. ‘Geçirgen bağırsak sendromu’ hastası olduğunu söyleyen Ünsal, “Bu hastalık öldürmüyor ama süründürüyor” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Tuğba Ünsal Kimdir?

Hastalık Öldürmüyor ama Süründürüyor

Tuba Ünsal,17 gün sürecek kapanma nedeniyle kendini Nişantaşı’ndaki bir kitapçıya attı. Kendisi ve çocukları için 26 tane kitap alan ünlü oyuncu, kapanma döneminde ailece kitap okuyacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Avusturya’daki bir detoks merkezine gitmek isterken uçağı kaçırdığı için gidemeyip İstanbul’da kalan Ünsal, tedavisi için yurt dışına gitmek istediğini söyledi. Ünsal, Neslihan Atagül gibi kendisinin de ‘geçirgen bağırsak sendromu’ hastası olduğunu belirtti.

Ünlü oyuncu, “Bir hafta içinde ya uçak kaçırdım, ya korona çıktı bir türlü gidemedim. Benim, ‘geçirgen bağırsak sendromu’ rahatsızlığım var, belli dönemlerde diyet ve sağlıklı beslenmem gerekiyor. Bu hastalık öldürmüyor ama süründürüyor” dedi.

Tuba Ünsal’a Şiddet Nedeniyle Açılan Dava Sonuçlandı

İnsanlar Evlerine Ekmek Götüremiyor

Ünsal, 17 günlük kapanma nedeniyle vatandaşların İstanbul’dan pek çok kente akın etmesiyle ilgili, “Biz buradayız o kaosun içinde olmak istemedik. Artık mümkün mertebe herkes kendi mikro dünyasındaki psikolojik sağlığını düşünmek zorunda. O, onu eleştiriyor, o da onu. Bıktık, yıldık. Herkes ne yapıyorsa kabulümüz. O kadar zor süreçten geçiyoruz ki bakın tiyatrolar bir yıldır çalışmıyor. Sinemalar çalışmıyor, restoranlar açılıyor, kapanıyor, eğlence sektörü felaket durumda. İnsanlar evlerine ekmek götüremiyorlar. Kimsenin kimseyi eleştirecek hali yok bence. Herkesin canı burnunda. Kurallara uyduktan sonra isteyen Bodrum’a, isteyen de Karadeniz’e gitsin” diye konuştu.

Tuba Ünsal’a Şiddet Nedeniyle Açılan Dava Sonuçlandı

Eski eşi Caner Karaloğlu’nun kendisini Tuba Ünsal ile aldattığını iddia edip ardından bir restoranda Ünsal tarafından saldırıya uğradığını söyleyen İspanyol model Elisabeth Mas Vall, davasında yeni bir gelişme yaşandı. Tuba Ünsal’a şiddet nedeniyle açılan dava sonuçlandı.

İspanyol model Elisabeth Mas Vall’ı karşılaştıkları mekanda darp ettiği iddia edilen ünlü oyuncu Tuba Ünsal hakkında açılan davanın İstanbul 17. Asliye Ceza Mahkemesi‘nde görülen karar duruşmasına taraflar katılmadı. Müştekinin şikayetinden vazgeçtiği, sanık Tuba Ünsal’ın da bu durumu kabul ettiğine dair mahkemeye dilekçe sunduğu belirtildi. Duruşma savcısı da davanın düşürülmesini talep etti. Mahkeme de Elisabeth Mas Vall’ın şikayetinden vazgeçmesi üzerine davanın düşürülmesine karar verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler