Ana SayfaDedikoduTuba Büyüküstün: Annelik Yol Arkadaşlığı

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün: Annelik Yol Arkadaşlığı

Oyuncu Tuba Büyüküstün, Instyle Dergisi’nin mart sayısına röportaj verdi. Çok özel açıklamalarda bulunan güzel ve başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün “Annelik yol arkadaşlığı” dedi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Güzellik Benim için Bir Bütün

Tuba Büyüküstün Hello dergisine konuk oldu. Dergi için objektif karşısına geçen oyuncu “Aşk, her insana yakışır ama insandan ötedir. Benim için mesele aşık olmak değil, aşkın kendisi olabilmek” açıklamasını yaptı.

İşini çok sevdiğinden de bahseden Tuba Büyüküstün, “Galiba bu mesleğin en sevdiğim tarafı, çocuk olmaya devam edebilmek. Yani çocukken yaptığımız gibi; oyun kurmaya, rol paylaşımları yapmaya, oynadığımız role hep beraber inanmaya devam etmek” dedi.

Ayrıca Büyüküstün güzellik ile ilgili de; “Güzellik benim için bir bütün. İnsanın hayata bakışı, hayatın içindeki tavrı, duruşu ve davranışlarının gözünüzü alamadığınız bir dans gibi harmoni içinde olmasıdır bence” dedi.

Tuba Büyüküstün “Aşk İnsandan Ötedir”

Tuba Büyüküstün Rusya’nın Reklam Yüzü Oldu

Oynadığı projelerin Ortadoğu’da yayımlanmasının ardından dünya çapında büyük bir hayran kitlesine ulaşan Tuba Büyüküstün aynı zamanda UNICEF İyi Niyet Elçisi olarak katkıda bulunduğu sosyal sorumluluk projeleriyle de ismini dünyaya duyurdu.

En son “Sefirin Kızı” dizisiyle izleyicilerle buluşan Tuba Büyüküstün’ün Rus telekomünikasyon pazarının yüzde 80’ini elinde tutan Megafon ile Apple’ın işbirliğinde çekilen reklam filmi için anlaşma yaptığı öğrenildi.

Ünlü oyuncuyla çalışmak için oldukça heyecanlı olan yetkililer, oyuncu yoğunluğundan dolayı Rusya’ya gidememesi üzerine kendileri Türkiye’ye geldi. Türkiye’de çekilenreklam filminin çekimleri 2 gün sürdü.

Tuba Büyüküstün kimdir?

Tuba Büyüküstün: Annelik Yol Arkadaşlığı

Onur Saylak ile evliliğinden doğan ikiz kızlarının 10 yaşında olduğunu söyleyen oyuncu, “Onlar büyürken sizde neler değiştirdiler” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Tam olarak neleri değiştirdiler bilemiyorum ama sürekli değişiyoruz, dönüşüyoruz. Hep beraber, bu hayatın içinde…”

Anneliğe, yol arkadaşlığı olarak baktığını da söyleyen Büyüküstün, “İçinden çıkamadığım durumlarda hep bunu hatırlatıyorum kendime. Yapabileceğim en iyi şey, onların ihtiyaç duyduğu noktada dayanacakları bir omuz olmak ve ihtiyaç duydukları ölçüde yanlarında olmak” diye konuştu.

Ünlü oyuncunun röportajının tamamını okumak isterseniz bu ay yayımlnacak dergiyi alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler