Ana SayfaDedikoduHazal Kaya: Diyet ve Detoks Bana Göre Değil

İlgili Postlar

Hazal Kaya: Diyet ve Detoks Bana Göre Değil

Son olarak dijital bir platformda yayınlanan ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ adlı dizide başrol oynayan Hazal Kaya, önceki gün Nişantaşı’nda bakıma geldiği bir kuaför çıkışı objektiflere yansıdı. Hazal Kaya “Diyet ve detoks bana göre değil” dedi. İşte o açıklamalar;

Objektiflere Yakalandı

Kendisi gibi oyuncu Ali Atay ile mutlu bir evliliği olan ve son olarak ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ adlı dizide rol alan Hazal Kaya, önceki gün Nişantaşı’nda bakıma geldiği bir kuaför çıkışı objektiflere yansıdı.

Hazal Kaya: Diyet ve Detoks Bana Göre Değil

‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ adlı internet dizisinin özel gösterimi için bakımdan geldiğini söyleyen 31 yaşındaki bir çocuk annesi oyuncunun, elindeki matara dikkat çekti.

Yol kenarı da kendisini almaya gelen şoförünü bekleyen Kaya, sağlıklı beslenmeye gayret ettiğini söyleyip; “Klasik sağlıklı beslenme için arada meyve ve sebze suyu içiyorum. Detoks, diyet falan hiç bana göre değil” diye konuştu.

Yemek Yemeyi Çok Seviyor

Daha önce Teras Noir isimli podcast programına konuk olan Hazal Kaya, sosyal medyadan yayınladığı yemek fotoğraflarıyla ilgili de konuşmuş ve “Antepliyim ve yemek yemeyi çok seviyorum. Yemeğin yağlısını ve hamurlusunu yemek istiyorum. Şeker hastasıyım ama arada intihar ediyorum bu şekilde” demişti.

Hazal Kaya’dan Set Paylaşımı

“Tam Pizza Yiyor”

Yemek yemeyi kendisinin de ne kadar çok sevdiğini dinlesek de Hazal Kaya’nın yemek aşkını arkadaşlarından dinlemek daha komik oluyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda Enis Arıkan, Hazal Kaya’yı yemek yerken görünce şaşırdığını “Tam iki pizza yiyor” ifadeleriyle gülerek aktarmıştı.

“Para Var Ama Huzur Yok”

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Onedio’nun YouTube kanalına konuk olan ve sosyal medyadan gelen soruları yanıtlayan Hazal Kaya, ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinde hayat verdiği ‘Nihal’ karakteri hakkında konuşmuştu.

‘Aşk-ı Memnu’yu sürekli izleyebileceğini ve hamileyken baştan sona izlediğini anlatan Hazal Kaya, bir hayranından gelen ”Canlandırdığınız Nihal karakterini sevmediğinizi söylemiştiniz. Sebebi neydi?” sorusunu yanıtlamıştı.

Güzel oyuncu, “En son hamileyken diziyi izlediğimde bir şey tespit ettim. Nihal, yaşı itibariyle bara gitmek istiyor. ”Baban bunu duyarsa çok kötü olur” diyorlar. Ay babası onunla ilgili ne duyacak ki yani! Bara gidecek alt tarafı. Aile içinde her şey çok büyük yaşanıyor ve bu kızın gördüğü kimse yok” demişti.

Kaya, “O evde yukarı çıkıyor, aşağı iniyor, bahçeye gidiyor ve Behlül’ü görüp ona aşık oluyor. Kime aşık olacak ki bu kız başka! Gidemiyor ki bir yere… Çok zor hayat Nihal’inki ya… Para var huzur yok” ifadelerini kullanmıştı.

Hazal Kaya kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler