Ana SayfaDedikoduBergen'in Film Olma Hikayesi

İlgili Postlar

Bergen’in Film Olma Hikayesi

Birkaç senedir çekim aşaması devam eden Bergen filmi nihayet gala yaptı. Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde olduğu film haftanın en çok konuşulan filmi oldu. İşte Bergen’in film olma hikayesi;

Merakla Beklenen Filmin Galası Yapıldı

Başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın üstlendiği, Mehmet Binay ve M. Caner Alper’in yönettiği “Bergen” filmi bugün vizyona giriyor. Filmin galası önceki akşam Uniq İstanbul’da yapıldı. Geceye Film ekibinin yanı sıra sanat, medya ve cemiyet dünyasından davetliler ve Bergen’in ailesi katıldı.

Cazdan Arebeske

Filmin oyuncuları ve yönetmenleri, kırmızı halıya filmin geçtiği dönemin ruhunu yansıtan klasik otomobillerle geldi. Gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ekipten ilk sözü alan Farah Zeynep Abdullah oldu. Oyuncu, şöyle konuştu:

“Hepimiz çok heyecanlıyız. Hakikaten gönlümüzü koyduk ortaya. Bergen’in sadece ‘Acıların Kadını’, ‘Arabeskin Kraliçesi’ olmadığını göstermek istedik. Caz kulübünden başlayıp bambaşka bir müzikal yolculuğu olan Belgin Sarılmışer’in hikayesini anlatıyoruz. Bergen olma hikayesini, bir kadının var oluşunu anlatıyoruz.”

Bergen’i öldüren eski eşini canlandıran Erdal Beşikçioğlu da şunları söyledi: “Bergen kendi içerisinde büyük akademisyen. Arabesk müzikle klasik müziği harmanlayan biri. Farah da bunu başlangıçtan son anına kadar iyi yansıttı ki. Sevginin eğitimi olması gerekiyor.”

Bergen’in Film Olma Hikayesi

Filmin sadece başrolünde değil, ortak yapımcıları arasında da yer alan Farah Zeynep Abdullah, filmin yönetmenleriyle poz verdi. Oyuncu, “Benim zaten senelerdir sinemacı olma hedefim var. Dolayısıyla bu film, o anlamda çok özel oldu. Her detayına şahit oldum, montajında da oradaydım. Benim için okul gibi oldu” dedi.

Farah Zeynep Abdullah’ ın ‘Bergen’ Filmi Galasındaki Tarzı Gözleri Kanattı…

Film gösterimi öncesi salonda hologram teknolojisi vasıtasıyla Bergen’i çello çalarken izleyen davetliler büyük şaşkınlık yaşadı.

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler