Ana SayfaDedikoduAlişan ve Buse Varol El Ele Görüntülendi

İlgili Postlar

Alişan ve Buse Varol El Ele Görüntülendi

Bir süre önce ayrılacakları iddialarıyla gündeme gelen Alişan ve Buse Varol çifti geçtiğimiz gün sosyal medya hesaplarından yayımladıkları fotoğrafla evliliklerini kurtardıklarının ilk sinyallerini vermişlerdi. Yeniden biraraya gelen Alişan ve Buse Varol el ele görüntülendi. İşte detaylar;

Buse Varol ve Alişan Arasındaki Buzlar Eridi Mi?

Çocuklarıyla oyuncak bir arabaya binen ve bu anlardan bir kareyi aynadan fotoğraf çekerek Instagram hikayesinde yayınlayan Varol, paylaşımına “Hiç gerek yoktu canım” yazıp eşi Alişan’ı da etiketledi. Ünlü şarkıcı, buna kayıtsız kalmayarak eşinin paylaşımına kendi sayfasında yer verdi.

31 yaşındaki Buse Varol’un bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından sevilen çiftin aralarındaki buzların eridiği yönünde yorumlandı.

Alişan kimdir?

Buse Varol Kimdir?

Alişan ve Buse Varol’dan Aşk Pozu

Alişan ve Buse Varol, bir süredir boşanma haberleriyle gündemdeydi. Alyansını çıkaran ve ‘yüzük bir gösterge değil’ diyen Varol, dün eşi ve çocuklarıyla vakit geçirdi. Ünlü oyuncu eşine sarıldığı fotoğrafı da kalp emojisi koyarak paylaştı.

Sunucu Bircan Bali’ den Alişan Buse Varol Krizindeki Bomba İddia. Can Alıcı O Detay!

Alişan ve Buse Varol El Ele Görüntülendi

Ayrılık iddialarını her fırsatta yalanlayan ikili sorunları aştı. Geçtiğimiz gün Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşi Alişan’ı etiketledi. Alişan da eşinin paylaşımı kendi sayfasında yayınladı.

Varol, son olarak Instagram hesabının hikayeler bölümünden Alişan ile birlikte fotoğrafını “Çocuklar uykuya biz dışarı” notuyla paylaştı. Nazar boncuğu emojisiyle de Alişan’ı etiketledi.

“Bizi Bize Bırakın”

Dün akşam bir alışveriş merkezinde el ele görüntülenen çift zor günleri geride bıraktı. Açıklama yapmaktan kaçınan ikili ‘her şey yolunda’ mesajı verdi.

Buse Varol muhabirlerin soruları karşısında sessiz kalırken Alişan, ‘Bizi bize bırakın, biz hallederiz’ demiştik, hallettik! Uzun zaman olmuştu dışarı çıkmayalı, bir nefes alalım dedik’ sözleriyle sorunları aştıklarını duyurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler