Ana SayfaÜnlülerTolgahan Sayışman'ın Sağlık Durumu İyi Mi?

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman’ın Sağlık Durumu İyi Mi?

2017 yılında dünya evine giren, evlilikleri ile herkesin örnek gösterdiği çift olan Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi sosyal medya hesaplarından sevenlerine müjdeli haber vermişti. Geçtiğimiz sene mayıs ayında ilk bebeklerini kucaklarına alan oyuncu Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti, ikinci kez anne baba olacaklardı. Tolgahan Sayışman’ın Sağlık Durumu İyi Mi?

Tolgahan Sayışman’dan İnanılmaz İtiraf

Oyuncu Tolgahan Sayışman, İzmir yolunda otomobiliyle takla atarak ölümden döndü. Sağlık durumu iyi olan Sayışman emniyet kemeri sayesinde kurtuldu. Detaylar haberimizde…

Tolgahan Sayışman Kimdir?

Ölümden Döndü!

Tolgahan Sayışman'ın Sağlık Durumu İyi Mi?
Tolgahan Sayışman “Bu Duygunun Tarifi Yok”

Oyuncu Tolgahan Sayışman, İzmir yolunda otomobiliyle takla atarak ölümden döndü. Sağlık durumu iyi olan Sayışman emniyet kemeri sayesinde kurtuldu. Kaza, 10 Ocak’ta Çiftlikköy ilçesi Kılıç Kavşağı’nda meydana geldi. Oyuncu Tolgahan Sayışman, bir iş görüşmesi için arkadaşı Tuncay ile İzmir’e gitti. İkili, Tuncay’ın kullandığı otomobil ile İstanbul’a dönmek için yola çıktı. Ancak önlerinde ilerleyen bir araç kaza yapınca Tuncay, otomobilin direksiyonunu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil, takla attı. Kazadan Sayışman ile arkadaşı, emniyet kemerlerinin bağlı olması ve hava yastıklarının açılması sayesinde hafif sıyrıklarla kurtuldu. Sayışman ve arkadaşı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otomobil ise kaza yerinden çekiciyle kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edilen oyuncu ve arkadaşının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 

Tolgahan Sayışman “Bu Duygunun Tarifi Yok”

Tolgahan Sayışman’ın Sağlık Durumu İyi Mi?

Oyuncu Tolgahan Sayışman, İzmir yolunda otomobiliyle takla atarak ölümden döndü. Sağlık durumu iyi olan Sayışman emniyet kemeri sayesinde kurtuldu. Kaza, 10 Ocak’ta Çiftlikköy ilçesi Kılıç Kavşağı’nda meydana geldi. Oyuncu Tolgahan Sayışman, bir iş görüşmesi için arkadaşı Tuncay ile İzmir’e gitti. İkili, Tuncay’ın kullandığı otomobil ile İstanbul’a dönmek için yola çıktı. Ancak önlerinde ilerleyen bir araç kaza yapınca Tuncay, otomobilin direksiyonunu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil, takla attı. Ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otomobil ise kaza yerinden çekiciyle kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edilen oyuncu ve arkadaşının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 

Tolgahan Sayışman “Bu Duygunun Tarifi Yok”
Tolgahan Sayışman “Bu Duygunun Tarifi Yok”

Tolgahan Sayışman ve Eşinden Çok Özel Açıklamalar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler