Ana SayfaÜnlülerTolga Karel'in şansı döndü...

İlgili Postlar

Tolga Karel’in şansı döndü…

İki yıl önce Türkiye’deki kariyerini bir kalemde silip arkasına bakmadan Amerika’da yaşamaya başlayan ve TIR şoförlüğü yaparak hayatını idame ettiren ünlü oyuncu Tolga Karel‘in şansı döndü…

1 ekim doğumlu ünlüler

Tolga Karel’in şansı döndü

Tolga Karel yaklaşık iki yıl önce hayranlarını şok eden bir karar alarak eşiyle birlikte Amerika’ya taşındı. Türkiye’deki oyunculuk kariyerini bırakarak TIR şoförü olarak hayatına devam eden Tolga Karel, peş peşe iki güzel haber birden aldı.

Bu güzel haberlerden ilki eşi Sarah Scotti’nin 4 aylık hamile olduğunu öğrenmesi olan ünlü oyuncu bu güzel haberin dumanı üzerindeyken hemen arkasından gelen yepyeni bir iş teklifi ile adeta bebeğinin şansını yanına aldı.

Eşi Sarah Scotti ile birlikte bebek haberinin sevincini yaşarlarken daha bu mutluluğun tadına varamadan bir başka kapı açıldı ve binlerce aday arasından Amerika’nın en büyük taşımacılık şirketlerinden birinin reklam yüzü olmayı başardı.

Amerika’nın en büyük taşımacılık şirketlerinden birinin reklam yüzü olma sürecinde binlerce aday arasından seçildiğini ve bunun için çok mutlu olduğunu belirten ünlü oyuncu Tolga Karel “Reklam filmini önümüzdeki hafta Arizona’da çekeceğiz. Hikayemi dinleyince çok şaşırdılar. Hem aktör olmam hem de TIR kullanmam nedeniyle beni seçtiler. Reklam filmi önemli kanallarda yayınlanacak. Bu benim için çok önemli. Kimbilir, Hollwood beni ön kapıdan almadı ama belki TIR’la arka kapıdan gideriz” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler