Ana SayfaÜnlülerPiyanist ve Yorumcu Şevket Uğurluer'in, Cenazesinde Sevenleri Yalnız Bırakmadı

İlgili Postlar

Piyanist ve Yorumcu Şevket Uğurluer’in, Cenazesinde Sevenleri Yalnız Bırakmadı

Zatürre geçirdiği için hastanede tedavi altında tutulan ünlü piyanist Şevket Uğurluer hayatını veda etti. Ünlü piyanist’in cenazesinde sevenleri onu yalnız bırakmayarak dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurladı. Detaylar Haberimizde..

Piyanist ve Yorumcu Şevket Uğurluer’in, Cenazesinde Sevenleri Yalnız Bırakmadı!..

2 hafta önce zatürre teşhisi ile acil hastaneye yatırılan ünlü piyanist ve yorumcu 81 yaşındaki Şevket Uğurluer bugün Zincirlikuyu mezarlığında sevenleri eşliğinde uğurlandı.

Şevket Uğurluer Kimdir?

Zincirlikuyu mezarlığı’ bugün öğlen namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine ünlü piyanistin eşi Nada Uğurluer, oğulları Can Uğurluer, kızları Selin Uğurluer ile birlikte yakınları ve dostları katıldılar.

Merhum Şevket Uğurluer’in kızı Selin Uğurluer, babasının tabutu başında duygusal anlar yaşadı. Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazının peşinden ünlü piyanist Şevket Uğurluer, Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verildi.

İlham Gencer: “Kıskanç Olmayan Bir Sanatçıydı”

“Yaşam Boyu Başarı Ödülü”ne layık görülen ve son 20 yıl boyunca  TRT ekranlarında izleyiciyle buluşan Şevket Uğurluer’in yakın dostu cenazeye törenine katılan İlham Gencer, “Çok değerli bir piyanist şarkımızı uğurluyoruz. Onunla sık sık beraber olduk. 21 sene TRT’de “Anılarla Müzik” programı yapan vefalı, kıskanç olmayan bir sanatçıydı” ifadeleriyle konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler