Ana SayfaDizilerHercai 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Miran Reyhan'ın Gittiğine İnanamıyor!

İlgili Postlar

Hercai 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Miran Reyhan’ın Gittiğine İnanamıyor!

Atv ekranlarının yeni fenomen dizisi Hercai reytingleri alt üst etmeyi başardı. Hercai 7. yeni bölümü ile 26 nisan cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azat Reyhan’ı kolundan tutup geri getiriyor. Reyhan’ın artık yerinin konak olduğunu, helali olacağını ve onu başının tacı edeceğini söylüyor. Önce intikam almak için başladığı yolda Reyhan’dan vazgeçemez duruma gelen Miran, Reyhan’ın gittiğine inanamıyor.

 Cuma Dizileri 2019

Miran Reyhan’ın Gittiğine İnanamıyor!

Hercai 7. bölüm 2. fragmanı geldi. Fragmanda; Reyhan’a aşık olan Miran, onun kendisini bırakıp gitmesini hazmedemiyor ve deliye dönüyor. Reyhan ise Miran Aslanbey’den intikam almak için hazırlanıyor. Miran, Reyhan’a kendisini öldürmesini söylüyor. Reyhan ise zaten öldüğünü söylüyor.

İşte Hercai 7. bölüm 2. fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1121036181423251459

HERCAİ 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Reyhan, Miran ile kardeşini görmeye evine gidiyor. Nasuh, namusunu temizlemek için Reyhan’ın başına silah doğrultuyor. Miran ortaya çıkınca silah ona da çevriliyor ancak Gül’ün gelmesi ile Nasuh silahını indiriyor.

Reyhan, Miran’a neyin intikamını aldığını soruyor. Hazar’ın annesinin namusuna göz koyduğunu ve babasının da ona engel olmaya çalıştığını anlatıyor. Miran, annesinin ve babasının Hazar tarafından öldürüldüğünü anlatıyor. Reyhan, anlattıklarının hiç birine inanmıyor. Miran, Reyhan’a ettiği yemini de anlatıyor. Reyhan babasının öyle biri olmadığını söylüyor.

Elif, babaannesine Miran ile Reyhan’ın yaşadıklarının hesabını sorup onun üzerine yürüyor. Azize, Elif’e bir türlü söz geçiremiyor. Evin yeni hizmetçisinden Elif’in Azize’nin torunu olduğu saklanıyor.

Reyhan, Miran’ı ararken odada Gönül’le karşılaşıyor. Gönül’le Reyhan karşılıklı birbirlerine hesap soruyor. Gönül, sevdiklerini önüne koydukları için yalan söylediğini ve çeyizini gösterip hayallerinden bahsederken Miran odaya geliyor. Reyhan’a bir daha o odaya gitmemesini söylüyor.

Reyhan, konaktan gitmek istiyor. Ama gitmesine korumalar engel oluyor. Sultan’da onu odaya kapatıyor. Miran gelip Sultan’dan ve korumalardan hesap soruyor. Reyhan’ın gönlünü almak için en sevdiği yere götürüyor. Miran onu dağ evine götürüyor. Azat’la Gönül’de kendi aralarında plan yapıp pusuda Reyhan’ı yalnız yakalamak için bekliyorlar. Miran, bir şeyler almak için evden çıkıyor. Gönül , bıçağını alarak eve yöneliyor ve Azat’a orada beklemesini söylüyor.

Hercai 7. Bölüm Fragmanı İzle! Azat Reyhan’ı Konağa Getiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler