Ana SayfaÜnlülerTolga Karel'den Nostaljik Paylaşım

İlgili Postlar

Tolga Karel’den Nostaljik Paylaşım

Tolga Karel’den nostaljik paylaşım geldi. Amerika’ya yerleşip TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel, sosyal medya hesabından 17 yaşındaki halini paylaştı. İşte Tolga Karel’in 17 yaşındaki hali;

Tolga Karel Tır Şirketi Kurdu

Uzun zamandır ailesiyle birlikte Amerika’da yaşayan Tolga Karel’in rüyası gerçek oldu. “Çok yakında şahane bir atılıma girmiş olacağım 80 dolarla başladığım bu serüvenin iki yıl içinde hangi boyuta geldiğini açıklayacağım” diyen ünlü oyuncu önce evini aldı, şimdi de Amerika’da iki şirket kurdu. Çok sayıda tır alan eski oyuncu heyecanını sevenleriyle paylaştı.

Tolga Karel’den Takipçisine Yanıt Gecikmedi

Pandemide işleri açılan Karel, “Bu sene Allah nasip ederse büyüme, büyüdükçe manevi olarak küçülme yılı 2021… Şirketlerimin biri nakliyat diğeri de lojistik olarak çalışacak. Nasipse hedefim 2026’da 100 tırlık şirketimin CEO’luğunu yapmak. Ben bu yola çıkarken bir sözüm vardı, bilenler bilir ‘çıraklığını yapmadığım işin ustası olamazsın’ şimdi ustalık döneminin başındayım rabbim yar ve yardımcım olsun” mesajını paylaştı.

Geçtiğimiz aylarda Tolga Karel’e bir takipçisi “Adamdaki akla bak sen git kamyon şoförü ol” yorumunu yapınca Tolga Karel’den yanıt gecikmedi. Karel takipçisine “He la kamyoncu oldum hoşuna mı gitti gardaş! Ama dikkat et bu kamyoncu 1 aylık kazancıyla bütün sülalene hayatı boyuncu burs verir haberin olsun” yanıtını verdi.

Tolga Karel’den Nostaljik Paylaşım

Ünlü oyuncu Tolga Karel, ‘Yaprak Dökümü’ dizisiyle şöhretin zirvesine çıkmış ancak her şeyi bırakarak Amerika’ya gitmişti. Yakışıklı oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı kareye, “17 yaşımdayken… Hayat ve zaman çok hızlı geçiyor” diye yazdı.

Tolga Karel Kimdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler