Ana SayfaÜnlülerTolga Karel'den Takipçisine Yanıt Gecikmedi

İlgili Postlar

Tolga Karel’den Takipçisine Yanıt Gecikmedi

Tolga Karel’den “Kamyoncu” diyen takipçisine yanıt gecikmedi. Karel 4 yıl önce oyunculuğu bırakarak ABD’ye yerleşmiş ve tır şoförü olarak çalışmaya başlamıştı. Karel kendisi ile alay eden takipçisine “Benim maaşım sülalene yeter” cevabını verdi. Detaylar haberimizde…

Tolga Karel Kimdir

Tolga Karel’den Takipçisine Ayar

Florida’nın Miami şehrinde bir havuz partisinde tanıştığı Sarah Scott ile evlenen Tolga Karel oyunculuğu bırakarak sağlık turizmi işi yapmaya başlamış ve bu işte başarılı olamamıştı. Chicago şehir merkezinde ofis olarak kullandığı daireyi de terk etmek zorunda kalmıştı.

Eşinin ailesinin yanına taşınan Karel, sağlık turizminde batmasının ardında tekstil firması kuracağını açıklamış ve son olarak da Chicago’da film çekeceğini söylemişti. Son olarak TIR şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan Karel Florida’ya yerleşmişti.

Geçtiğimiz gün Tolga Karel’e bir takipçisi “Adamdaki akla bak sen git kamyon şoförü ol” yorumunu yapınca Tolga Karel’den yanıt gecikmedi. Karel takipçisine “He la kamyoncu oldum hoşuna mı gitti gardaş! Ama dikkat et bu kamyoncu 1 aylık kazancıyla bütün sülalene hayatı boyuncu burs verir haberin olsun” yanıtını verdi.

Florida’da Ev Aldı

Geçtiğimiz aylarda TIR şoförlüğünden ayda 8 bin dolar kazandığını açıklayan Tolga Karel Florida’da aldığı evin fotoğrafının sosyal medyada paylaşmıştı. Paylaşımına şu sözleri eklemişti;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler