Ana SayfaÜnlülerTolga Karel Amerika'da Kendi İşini Kurdu

İlgili Postlar

Tolga Karel Amerika’da Kendi İşini Kurdu

Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve Amerika’ya yerleşen Tolga Karel, uzun bir süredir TIR şoförlüğü yapıyordu. Ünlü oyuncu önce evini aldı, şimdi de Amerika’da iki şirket kurdu. Çok sayıda TIR alan Karel, heyecanını takipçileriyle paylaştı. Detaylar haberimizin devamında…

Tolga Karel Kimdir

Tır Şoförlüğü Yapıyordu

2005-2010 arası yayınlanan ‘Yaprak Dökümü’ ile şöhreti yakalayan Tolga Karel, 2016’da Sarah Scott ile evlenip ABD’ye yerleşmişti. Kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşinin ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınmış, 2018’de ise aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı.

Karel “İyi teklif gelirse dönerim” diyordu. Ancak ABD’de yaşamaya devam etme kararı aldı. Kaldıkça da işlerini büyüttü. Eski oyuncu yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın geleceği ve daha sakin, huzurlu bir ortamda büyümeleri için Florida’da küçük bir sahil kasabasına yerleştik” demişti.

320 Bin Dolar Ödemişti

Ailesiyle birlikte Florida’ya yerleşen oyuncu, yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Hayalindeki eve kavuştuğunu söyleyen Karel, “Yeni evimiz… Tüm güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler hayırlı olsun inşallah! Güzel anılar biriktireceğiz evlatlarımla… Bunca emek, alın teri boşuna değilmiş̧! Rabbim şükürler olsun verdiğin her nefes için…” mesajıyla mutluluğunu dile getirmişti. Ünlü oyuncunun evi için 320 bin dolar ödediği öğrenildi.

Tolga Karel’den Takipçisine Yanıt Gecikmedi

tolga-karel

Tır Şirketi Kurdu

Uzun zamandır ailesiyle birlikte Amerika’da yaşayan Tolga Karel’in rüyası gerçek oldu. “Çok yakında şahane bir atılıma girmiş olacağım 80 dolarla başladığım bu serüvenin iki yıl içinde hangi boyuta geldiğini açıklayacağım” diyen ünlü oyuncu önce evini aldı, şimdi de Amerika’da iki şirket kurdu. Çok sayıda tır alan eski oyuncu heyecanını sevenleriyle paylaştı.

Pandemide işleri açılan Karel, “Bu sene Allah nasip ederse büyüme, büyüdükçe manevi olarak küçülme yılı 2021… Şirketlerimin biri nakliyat diğeri de lojistik olarak çalışacak. Nasipse hedefim 2026’da 100 tırlık şirketimin CEO’luğunu yapmak. Ben bu yola çıkarken bir sözüm vardı, bilenler bilir ‘çıraklığını yapmadığım işin ustası olamazsın’ şimdi ustalık döneminin başındayım rabbim yar ve yardımcım olsun” mesajını paylaştı.

Geçtiğimiz aylarda Tolga Karel’e bir takipçisi “Adamdaki akla bak sen git kamyon şoförü ol” yorumunu yapınca Tolga Karel’den yanıt gecikmedi. Karel takipçisine “He la kamyoncu oldum hoşuna mı gitti gardaş! Ama dikkat et bu kamyoncu 1 aylık kazancıyla bütün sülalene hayatı boyuncu burs verir haberin olsun” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler