Ana SayfaDizilerTetikçinin Oğlu 4. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! İskender Evinde Kutlama Yapıyor!

İlgili Postlar

Tetikçinin Oğlu 4. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! İskender Evinde Kutlama Yapıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Tetikçinin Oğlu, 4. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Metin Sibel’den ayrı kalamayacağını anlayıp, ona yüzük alıp evlenme teklifi edir. Sibel de, zaten onu çocukluğundan beri sevdiği için kabul edir. Öbür tarafta ise, kıyamet koper. İskender, oğlunun katilini ve Korkmaz’ı düşman belleyip onlara göz açtırmaz. Tetikçinin Oğlu 4. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. İskender, evinde kutlama yapıyor.

İskender Evinde Kutlama Yapıyor!

Tetikçinin Oğlu dizisinin 4. bölüm 1. ön izlemesinde; İskender, müzik eşliğinde halay çekip eğleniyor. Acaba İskender, Korkmaz ile Metin’i öldürdüğünü mü zannediyor?

İşte Tetikçinin Oğlu 4. bölüm 1. ön izleme…

TETİKÇİNİN OĞLU 3. BÖLÜM ÖZETİ!

İskender, Metin’in sürdüğü ambulansın üzerine tam gaz arabasını sürer. O sırada bir kamyonet araya girer. Korkmaz, hemen direksiyona geçip oğlunu ve arkadaşını oradan uzaklaştırır. Erol, ağır yaralı olduğu için yarı yolda hayatını kaybeder. Metin, hayattaki tek dostunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşar.

Korkmaz, tehlike gittikten sonra oğluyla konuşmak ister. Ona, annesinin nasıl öldüğünü sorar. O da, bir adamın kendilerini alıp götürürken yolda kaza yaptıklarını ve annesinin orada can verdiğini anlatır. Korkmaz, adamın nasıl biri olduğunu sorar. Metin ise, bu soru karşısında çok öfkelenir.

Huriye, abisiyle konuşup onu sakinleştirmeye çalışır. Ama başarılı olamaz. Korkmaz, evine gidip tavşanların olduğu kümeste bulunan para dolu çantayı alır. İskender, onun içine koyduğu takip cihazıyla onu takip etmeye başlar.

Bu arada Metin’in, Sibel isimli bir kızla görüştüğünü öğrenip Yunus’tan o kızı bulmasını ister. Yunus, Sibel’i başka bir isimle bildiği için ondan şüphelenmez ve ondan yardım istemek için yanına gider. Yunus’a gelen telefonla Sibel onun elinden kurtulur.

Ancak peşine adamlar düşer. Sibel Korkmaz’ı arayıp ondan yardım ister. Korkmaz Sibel’i, adamların elinden kurtarır. Korkmaz, İskender’in mürteci sevkıyatı yaptığı kamyonetlerden birine oğluyla birlikte biner.

Metin, kapalı yerde kalınca fenalaşır. Korkmaz, hemen kamyoneti durdurup oğluyla birlikte dışarı çıkar. O sırada İskender gelir ve Korkmaz ile Metin’in o kamyonette olduğunu zannedip kamyoneti tüfeğiyle tarar.

Tetikçinin Oğlu 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Metin Sibel’e Evlenme Teklifi Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler