Ana SayfaDizilerYalı Çapkını 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Seyran İle Ferit'in Boşanma Davasında...

İlgili Postlar

Yalı Çapkını 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Seyran İle Ferit’in Boşanma Davasında Neler Olacak?

Star Tv’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, 31. yeni bölümüyle 5 mayıs cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ferit, dedesinin istediği üzerine Seyran’la boşanmayı kabul eder. Kazım, Saffet’e kızlarını vermek için söz verir. Tarık’ın davranışları Seyran’ın hoşuna gitmez. Ancak yine de karşısına çıkan Ferit’i onun yanında kovar. Ferit o gün o otoparkta ona acıların en büyüklerini yaşatacağını söyleyip gider. Hemen Pelin’i arayıp onunla buluşur. Ferit Pelin’e, evlenme teklif eder. Yalı Çapkını 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Seyran ile Ferit’in, boşanma davasında neler olacak?

Seyran İle Ferit’in Boşanma Davasında Neler Olacak?

Yalı Çapkını 31. bölüm 1. fragmanında; Kazım Seyran’a, Halis ağanın boşanma davasını açtığının müjdesini veriyor. Suna Seyran’a, Ferit’in onu çok sevdiğini inadından bunu yaptığını söylüyor. Seyran ise, her zamanki gibi Ferit’i suçlamaya devam ediyor. Ferit ise, Pelin’i elinden tutup yalıya getiriyor. Ailesine onunla evleneceğini söylüyor. Mahkeme günü geliyor. Seyran ile Ferit, gerçekten boşanacak mı?

İşte Yalı Çapkını 31. bölüm 1. fragmanı…

YALI ÇAPKINI 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Halis ağa, Seyran’a ve Ferit’e, boşanma protokolünü imzalattıktan sonra içeri gidip emanetlerini alıp götürmelerini söyler. Tarık Seyran’ın, belinden tutup onun yanından yürürken Ferit dayanamaz ve Tarık’ı yumruklayıp yere serer.

Seyran gittikten sonra Ferit, ailesine ateş püskürüyor ve kendisini dışarı atar. O gece sarhoş olana kadar içer. Onun dışarı çıktığını gören İfagat, Zerrin’i arayıp ona gazetecinin Ferit’i takip ettiğini, Pelin’in onun yanında poz vermesini ister. Pelin, tesadüfmüş gibi Ferit’in eğlendiği yere gider.

Gazetecinin birlikte fotoğraflarını çekmesi için Ferit’e yaklaşır. Gazeteci istediği pozları çekip hemen “Yalı çapkını gecelere geri döndü” manşetiyle yayımlar. Seyran ile Suna’ya, Saffet ağa tarafından hediyeler gelir. Tarık Kazım’a, Suna’yı Abidin ile otopark da gördüğünü söyler.

Kızlar Saffet ve Tarık’la birlikte alışverişe gider. Kazım o sırada Abidin’i bulup eve çağırır. Suna gelince onu yanına çağırıp otopark da konuştuklarını bildiğini söyler. Suna, korkudan bayılıp yere yığılır. Kazım Abidin’e, hakaretler edip onu evden kovar ve onu bir daha Suna’nın etrafında görmek istemediğini söyler.

Öte yandan Tarık, evinde bir kızı hapis tutuyor. Seyran, eğer Tarık’la evlenirse onun başına kim bilir neler gelecek? Kazım ise, Zerrin’le buluşup onunla birlikte alış veriş yapıyor.

Suna babasından büyük bir dayak yiyor. Seyran, onun için eczaneye indiğinde Ferit geliyor ve Seyran’a haberle ilgili açıklama yapıyor. Seyran ise, hiç oralı olmayıp Ferit’e, artık yollarını onunla ayırdığını söylüyor. O sırada Tarık gelip araya giriyor. Seyran Tarık’ın yanında Ferit’i, kovuyor.

Ferit Seyran’a, bu otoparkı unutmayacağını onun bundan sonra büyük acılar yaşayacağını söyleyip ağlayarak oradan ayrılır. Yolda Pelin’i arayıp onunla buluşmak istediğini söyler. Pelin’in yanına giden Ferit ona, evlenme teklif eder. Pelin de, Ferit’in evlenme teklifini kabul eder.

Yalı Çapkını 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferit Pelin’e Evlenme Teklif Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler