Ana SayfaDizilerKızılcık Şerbeti 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nursema Artık Kendi Kararlarını Kendi...

İlgili Postlar

Kızılcık Şerbeti 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nursema Artık Kendi Kararlarını Kendi Vermek İstiyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti, 24. yeni bölümüyle 5 mayıs cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Doğa Nilay’ın verdiği zehirli içeceği içiyor mu? Nilay, yaptığı şey için büyük pişmanlık duyar. Umut, Nursema’yı görmek için kurye kılığında onun evine gider. Abdullah kızına, artık boşandığının müjdesini verir. Nursema, bu müjdeli haberi Doğa’yla paylaşır. Ömer ile Kıvılcım’ın ilişkisi bitme noktasına gelir. Doğa ile Fatih tartışır. Fatih ise, Aylinl’in evde kahve içme teklifini kabul eder. Doğa’nın içine bir kurt düşer ve Fatih’i aramaya çıkar. Kızılcık Şerbeti 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nursema, artık kendi kararlarını kendi vermek istiyor.

Nursema Artık Kendi Kararlarını Kendi Vermek İstiyor!

Kızılcık Şerbeti 24. bölüm 2. fragmanında; Nursema bugüne kadar, acılarını susarak anlatmaya çalıştığını ve artık hiçbir kadının susmaması gerektiğini anlıyor. Doğa’nın giydiği kıyafet yine sorun oluyor. Nursema, yapamadığı sergisini yapmak istediğini söylüyor. Annesi isi, “bakarız” deyince Nursema annesine, ondan izin istemediğini söylüyor. Ömer Kayhan’ın, tüm kirli çamaşırlarını bulup onun tehdidine tehditle cevap veriyor. Oda Ömer’i, Tunahan’a gerçekleri anlatmakla tehdit ediyor. Ömer Kayhan’ın tehditlerine boyun mu eğecek? Yoksa gerçekleri Tunahan’a itiraf mı edecek?

İşte Kızılcık Şerbeti 24. bölüm 2. fragmanı…

KIZILCIK ŞERBETİ 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, oldukça adi bir suçu oğlunu kurtarmak için üstlenir ve sorguya çekilir. O geceyi nezarette geçireceğini öğrenen Kıvılcım, sabaha kadar karakolda Ömer’i görmek için bekler. Onun kendisine hala kızgın olduğunu gördükten sonra okulda geniş bir araştırma yapıp gerçek suçlulara ulaşır.

Gerçek suçluların bulunmasıyla Ömer serbest kalır. Ancak Kıvılcım’la arasına bir mesafe koyar. Alev’in saatini gören annesi ona o saati nereden aldığını sorar. Oda, bir müşterisinin hediye ettiğini ama çakma olduğunu söyler. Sönmez hanım arkadaşlarıyla buluşacağı yemeğe o saati takıp gitmek ister. Yemekte, arkadaşlarından o saatin çakma olmadığını öğrenir.

Sönmez hemen saati götürüp gerçek olup olmadığını araştırır. Sahte olmadığını öğrenince Alev’le konuşmaya gider. Alev, Abdullah beyden bu konuda yardım ister. Oda, eve birini gönderip Sönmez hanımın Alev’in müşterileri tarafından hediye edildiğine inanmasını sağlar.

Ömer, Kayhan’ın Leman’dan genel vekaletname aldığını ve onunla evlenmek üzere olduğunu öğrenip hemen onunla görüşmek ister. Kayhan Ömer’e, Tunahan’ın onun oğlu olmadığını bildiğini söyleyip onu tehdit eder. Bu tehdidin karşılığında ondan otel ve ailenin gözünden düştüğü itibarını tekrar kazanmasını sağlamasını ister.

Nilay, dolandırıcıların eline düşer. Kadın Nilay’a verdiği zehri Doğa’nın içeceğine koyup o bebeklerden kurtulmasını, bunu yaptıktan sonra istediği tüm dileklerin kabul olacağını söyler. Oda, o zehri alıp Doğa’nın içeceğine koyup ona ikram eder.

Kızılcık Şerbeti 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nursema Hayatının Karanlık Dönemini Geride Bırakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler