Ana SayfaDizilerKızılcık Şerbeti 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nursema Hayatının Karanlık Dönemini Geride...

İlgili Postlar

Kızılcık Şerbeti 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nursema Hayatının Karanlık Dönemini Geride Bırakıyor!

SöShow Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ömer, gözaltına alınıyor. Kıvılcım, Ömer’in kendisinden uzaklaştığını anlıyor ve bu olayı aydınlatmak için okulda araştırma yapıyor. Gerçek suçlular bulunuyor ve Ömer hapisten çıkıyor. Ama Ömer Kıvılcım’a, bir süre görüşmek istemediğini söylüyor. Nilay, sahtekarların ağına düşüyor ve onlardan aldığı zehri Doğa’nın içeceğine koyup bebeklerini öldürmek istiyor. Kızılcık Şerbeti 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nursema, hayatının en karanlık dönemini geride bırakıyor ve boşanma haberiyle yeniden doğmuş gibi oluyor.

Nursema Hayatının Karanlık Dönemini Geride Bırakıyor!

Kızılcık Şerbeti 24. bölüm 1. fragmanında; Doğa Nilay’ın verdiği zehirli içeceği içiyor mu? Nilay, yaptığı şey için büyük pişmanlık duyuyor. Umut, Nursema’yı görmek için kurye kılığında onun evine gidiyor. Abdullah kızına, artık boşandığının müjdesini veriyor. Nursema, bu müjdeli haberi Doğa’yla paylaşıyor. Ömer ile Kıvılcım’ın ilişkisi bitme noktasına geliyor. Doğa ile Fatih tartışıyor. Fatih ise, Aylinl’in evde kahve içme teklifini kabul ediyor. Doğa’nın içine bir kurt düşüyor ve Fatih’i aramaya çıkıyor.

İşte Kızılcık Şerbeti 24. bölüm 1. fragmanı…

KIZILCIK ŞERBETİ 23. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ömer, oldukça adi bir suçu oğlunu kurtarmak için üstleniyor ve sorguya çekiliyor. O geceyi nezarette geçireceğini öğrenen Kıvılcım, sabaha kadar karakolda Ömer’i görmek için bekliyor. Onun kendisine hala kızgın olduğunu gördükten sonra okulda geniş bir araştırma yapıp gerçek suçlulara ulaşıyor.

Gerçek suçluların bulunmasıyla Ömer serbest kalıyor. Ancak Kıvılcım’la arasına bir mesafe koyuyor. Alev’in saatini gören annesi ona o saati nereden aldığını soruyor. Oda, bir müşterisinin hediye ettiğini ama çakma olduğunu söylüyor. Sönmez hanım arkadaşlarıyla buluşacağı yemeğe o saati takıp gitmek istiyor. Yemekte, arkadaşlarından o saatin çakma olmadığını öğreniyor.

Sönmez hemen saati götürüp gerçek olup olmadığını araştırıyor. Sahte olmadığını öğrenince Alev’le konuşmaya gidiyor. Alev, Abdullah beyden bu konuda yardım istiyor. Oda, eve birini gönderip Sönmez hanımın Alev’in müşterileri tarafından hediye edildiğine inanmasını sağlıyor.

Ömer, Kayhan’ın Leman’dan genel vekaletname aldığını ve onunla evlenmek üzere olduğunu öğrenip hemen onunla görüşmek istiyor. Kayhan Ömer’e, Tunahan’ın onun oğlu olmadığını bildiğini söyleyip onu tehdit ediyor. Bu tehdidin karşılığında ondan otel ve ailenin gözünden düştüğü itibarını tekrar kazanmasını sağlamasını istiyor.

Nilay, dolandırıcıların eline düşüyor. Kadın Nilay’a verdiği zehri Doğa’nın içeceğine koyup o bebeklerden kurtulmasını, bunu yaptıktan sonra istediği tüm dileklerin kabul olacağını söylüyor. Oda, o zehri alıp Doğa’nın içeceğine koyup ona ikram ediyor.

Kızılcık Şerbeti Dizisinin Yayın Yasağı Kalktı! Dizi 23. Bölümüyle Ne Zaman Ekrana Gelecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler