Ana SayfaDizilerKızılcık Şerbeti Dizisinin Yayın Yasağı Kalktı! Dizi 23. Bölümüyle Ne Zaman Ekrana...

İlgili Postlar

Kızılcık Şerbeti Dizisinin Yayın Yasağı Kalktı! Dizi 23. Bölümüyle Ne Zaman Ekrana Gelecek?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti, 23. yeni bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak dizinin özeti yayınlandıktan sonra aniden yayın durduruldu. Dizinin yayınının durdurulmasına izleyici ve sanatçılardan binlerce tepki mesajı yağdı. RTÜK’ten ceza yiyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yayını, Nursema’nın gerdek gecesi kocasından gördüğü şiddetten dolayı durduruldu. Kızılcık Şerbeti Dizisinin yayın yasağı kalktı. Dizi 23. yeni bölümüyle ne zaman ekrana gelecek? Detaylar haberimizde…

Kızılcık Şerbeti Dizisinin Yayın Yasağı Kalktı!

Kızılcık Şerbeti dizisine, geçtiğimiz hafta uygulanan cezanın akabinde dizinin 4 kez daha durdurma uygulanacağı açıklanmıştı. Sevilen dizinin yayın yasağı kalktı.

Dizi 23. Bölümüyle Ne Zaman Ekrana Gelecek?

Kızılcık Şerbeti dizisi 23. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek.

KIZILCIK ŞERBETİ 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Nursema’nın koşulunu kabul ederek onu eve dönmeye ikna eden Abdullah, Nursema’nın kararından vazgeçmesiyle bir nebze rahatlar. Ancak, Alev’e olan duygularını kızıyla açıkça konuşmak zorunda kaldığı için çok rahatsız olur. Doğa, staj yerini değiştirir. Bunu öğrenen Fatih, karısının gönlünü almak için ona bir araba almak ister.

Kendini çok akıllı sanan Nilay, dolandırıcıların tuzağına düşer. O dolandırıcı kadını eve getirir. Sönmez ve Mustafa’nın ortak olduğu lokantanın açılışı iki aileyi bir kez daha bir araya getirir. Abdullah, iki tane hediye alır. Doğa’ya bir gerdanlık alıp kızına zor durumunda yardım ettiği için ona hediye eder.

İkinci hediyeyi ise Alev’e verip ona teşekkür eder. Abdullah Alev’e, yaptığının yanlış olduğunu o konuları artık bir daha açılmamak üzere kapattığını söyler. Bu arada Pembe, Abdullah’ın iki hediye aldığını, ikinci hediyeyi kime verdiğini merak etmeye başlar.

Çimen’in bilgisayarında gördüğü uygunsuz görüntülerle ilgili harekete geçen Kıvılcım, Metehan ve Çimen’e bir zarar gelmeden konuyu halletmek ister. Bu durumu kurula götürür. Ömer’e durumu anlattığında iş işten geçmiş olur. Okulun kurulundaki bir öğretmen Metehan’ı polise şikayet eder.

Kayhan, elinde çiçeklerle Leman’ın evine gider. Leman, Kayhan’ın evlenme teklifini kabul eder. Kayhan, bu evlilik işlemlerini yapmak için Leman’dan genel bir vekaletname ister. Leman, Kayhan’a, genel vekalet verip ona tüm mal varlığını kaybedecek mi? Ömer, Kıvılcım’ın bu konuyu önce kendisiyle paylaşmadığı için ona çok kızar.

Daha sonrasında Kıvılcım, birlikte okula döner. Polislerin Metehan’ı götürdüklerini gören Ömer, ne yapacağını bilemez. Oğlunu kurtarmak için polislere o görüntülerin kendisine ait olduğunu söyler.

Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti hayranı olduğunu açıkladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler