Ana SayfaÜnlülerAjda Pekkan Kızılcık Şerbeti hayranı olduğunu açıkladı

İlgili Postlar

Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti hayranı olduğunu açıkladı

Türkiye’nin efsanevi pop yıldızı Ajda Pekkan, Antalya konserinde sürpriz bir mola vererek ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinin ekibine sevgi dolu mesajlarını iletti. Pekkan, kendisini dinlemeye gelen ‘Fatih’ karakterine hayat veren Doğukan Güngör‘e diziyi büyük bir beğeniyle takip ettiğini söyledi ve “Cuma akşamları randevularımı iptal edip ekibinizin enerjisine kapılıyorum. Harika bir iş çıkardınız, takdir ediyorum. Tüm arkadaşlara selamlarımı iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

Ramazan Bayramı’nda Antalya’da sahne alan Ajda Pekkan’ı dinlemeye gelenler arasında Show TV’nin sevilen dizilerinden ‘Kızılcık Şerbeti’nin yıldızı Doğukan Güngör de yer alıyordu. Güngör, Süperstar’ı gördüğünde konseri kesip dizi hakkındaki duygularını paylaştı.

Ajda Pekkan’ın “Diziyi büyük bir hayranlıkla izliyorum. Cuma akşamları randevularımı iptal ediyorum, herkesin enerjisi bana da geçiyor. Harika bir iş çıkardınız, takdir ediyorum. Tüm arkadaşlarınıza selamımı iletiyorum” sözlerine, Güngör de “Ajda Pekkan gibi bir efsanenin desteğini almak çok önemli. Tüm ekibim adına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” diyerek yanıt verdi ve bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler