Ana SayfaDizilerEgo 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçekleri Öğrenen Erhan Elif'i Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Ego 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçekleri Öğrenen Erhan Elif’i Terk Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Ego, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tuncay, Elif’in isteği üzere onun bebeğini kaybettiğini kimseye söylemiyor. Sibel, Timur’un Almanya’ya gitme teklifini düşünüp kabul ediyor. Erhan ondan, gitmemesini istiyor. Sibel, boşanma işlemlerini başlatıp Timur’la Almanya’ya gitmek için yola çıkıyor. Son anda Tuncay Sibel’i arayıp ona Sibel’in bebeğinin düştüğünü söylüyor. Ego 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gerçekleri öğrenen Erhan, Elif’i terk ediyor.

Gerçekleri Öğrenen Erhan Elif’i Terk Ediyor!

Ego 11. bölüm 1. fragmanında; Elif Erhan’a, bebeğini kaybettiğini söylemek zorunda kalıyor. Erhan ise, onun bunu kendisinden saklamasını kabul etmiyor. Elif’e, artık aralarındaki her şeyin bittiğini söyleyip ondan ayrılıyor.

İşte Ego 11. bölüm 1. fragmanı…

EGO 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tuncay Elif’i, hastaneye götürdükten sonra onun bebeğini kaybettiğini öğreniyor. Elif Tuncay’a, bebeğini kaybettiğini kimseye söylememesini istiyor. Ona, Erhan’ın kendisini terk edeceğinden korktuğunu söylüyor. Tuncay Erhan’ı arayıp Elif’in sadece hastanede olduğunu söylüyor.

Elif, Erhan gelmeden hemen hastaneden çıkıyor. Arda, bir türlü Senem’in Zafer’le evlenmesini hazmedemiyor. Zafer’in Senem’i, tehdit ettiğini o yüzden evlendiğini anlayıp her şeyi göze alıp Zafer’i bıçakla yaralıyor.

Zafer, Arda’dan şikayetçi oluyor. Senem, görgü tanığı olarak ifade verip Arda’nın serbest kalmasını sağlıyor. Begüm, Tuncay’ın ne kadar Elif’i sevdiğini anlayıp ondan boşanmaya razı oluyor. Ama bu seferde şirkette Tuncay’ın karşısına çıkıyor.

Timur Sibel’e, birlikte Almanya’ya gidip şirketi büyütme teklifi ediyor. Sibel de, kabul ediyor. Erhan, araştırıp Sibel’in bu kararının şirket için iyi olmayacağını ona söylüyor. Ama Sibel, Erhan’ın kendisini kıskandığı için böyle söylediğini zannedip, hemen avukatına boşanma işlemlerini hızlandırmasını istiyor.

Artık Erhan için Elif’le evlenmek için bir engel kalmıyor. Tuncay, Arda’yla birlikte oturup konuştuktan sonra Elif’ten vazgeçmemesi gerektiğini daha iyi anlıyor ve hemen onu arıyor. Sibel, Timur ile birlikte uçağa binmek için yola çıkıyor.

Ehan ise, arkalarından bakıp göz yaşı döküyor. Tuncay, daha fazla dayanamayıp Sibel’i arıyor ve ona kendisini beklemesini söylüyor. Sibel, arabayı kenara çektirip Tuncay’ı bekliyor. Tuncay, geliyor ve Sibel’e, aslında Elif’in bebeğini düşürdüğünü onun Erhan’a yalan söylediğini itiraf ediyor.

Ego 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Erhan Sibel’in Arkasından Bakakalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler