Ana SayfaDizilerÖmer 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gamze İle Ömer Tahir'e Mi Yakalanıyor?

İlgili Postlar

Ömer 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gamze İle Ömer Tahir’e Mi Yakalanıyor?

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ömer, 15. yeni bölümüyle 1 mayıs pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Süreyya babasına, Ömer’in kendisiyle zorla birlikte olduğu yalanını söyler. Ömer, Hüsnü’nün karşısına çıkıp ona, kızına asla dokunmadığını söyler. Hüsnü ise ona, onu da babasını da bu mahallede barındırmayacağını söyleyip tehdit eder. Reşat, büyük bir bunalıma girer ve insanların kendisine güvenmemesinden korkar. Gamze Ömer’e, kendisini kandırdığını söyler. Ömer 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gamze ile Ömer, Tahir’e mi yakalanıyor?

Gamze İle Ömer Tahir’e Mi Yakalanıyor?

Ömer 15. bölüm 2. fragmanında; Gamze ile Ömer, artık gerçekten karı kocadır. Ancak Süreyya’nın yalanından sonra Reşat oğlu Ömer’i, evden kovuyor. Ortalık birbirine giriyor. Gamze, Ömer ile Süreyya’nın birlikte olduğunu öğrenip büyük bir şok yaşıyor. İki aşık ilk karşılaştıkları yerde buluşup birlikte olmak isterken Tahir’in sesiyle irkiliyorlar.

İşte Ömer 15. bölüm 2. fragmanı…

ÖMER 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, Gamze’nin kapısına dayanıp kaçmak istediğini söyledikten sonra Gamze, Nisa’dan yardım ister. Ondan, kardeşine sahip olmasını ister. Nisa Ömer’i, eve alıp onunla konuşur. Fatih ise onların konuştuklarını dinler. Gamze, içeri girip kahveleri ikram eder.

İkilinin söz yüzüklerini Reşat hoca keser ve Gamze ile Erdal sözlenir. Süreyya, Ömer’le konuşmaya gider. Ömer, kararının kesin olduğunu ve onunla evlenmeyeceğini söyler. Süreyya, daha sonra Reşat hocanın yanına gider. Ona Ömer’i sevdiğini söyler. Oda, oğlu ile onun hakkında hayırlısının olacağını oğlunun bu evliliği istemediğini söyler.

Bunun üzerine Süreyya, Figen’in söylediklerini aklının bir ucuna koyup Tuna’nın doğum gününe gider. Orada Ömer’in yanına oturup ondan bir şans daha ister. Ama Ömer, onu sevmediğin yineleyince Süreyya Ömer’e, onunla birlikte olduklarını babasına söylemekle tehdit eder.

Süreyya ile Figen, konuşurken annesi durumu öğrenir. Hüsnü’de durumu öğrenince Reşat hocanın karşısına çıkıp ona, oğlunun kızını kirlettiğini haykırır. Bunlardan habersiz Ömer, Gamze’nin kendisini sevdiğinden emin bir şekilde onun Erdal’la evlenmesini istemez ve Gamze’yle evlenmek için gizli bir plan yapar.

Bu arada Hakan, Ömer’in Gamze’yle ilişkisini öğrenip Nisa’yı bu gerçeği ailesine söylemekle tehdit etmeye başlar. Gamze ile Erdal, romantik bir akşam geçirmek için sözleşirler. Erdal, bir yat kiralayıp onunla unutulmaz bir gece geçirmek ister.

Ömer, Gamze’yi arayıp arkadaşının nikahı olduğunu onunda, kendisiyle birlikte nikah şahidi olmak istediğini söyler. Gamze Ömer’i, kıramıyor ve o nikah törenine hazırlanır. Hatta, gelinin yüzüğünü ve kolyesini birlikte seçer.

Gamze, nikah töreninin yapılacağı yere gittiğinde, nikaha şahitlik yapacağını zannederken kendisini nikah masasında bulur. Gamze, Ömer’le evlenmeyi kabul ediyor ve ikili resmen evlenir.

Ömer 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer İle Gamze Resmen Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler