Ana SayfaDizilerAile 9. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Hülya Devin'in Aklına Girmeye Çalışıyor!

İlgili Postlar

Aile 9. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Hülya Devin’in Aklına Girmeye Çalışıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aile, 9. yeni bölümüyle 4 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hülya, Yağmur’un çiftliğe geldiğini görünce onu orada istemediğini söyleyince, karşısında Devin’i bulur. Devin Aslan’a, İlyas’ın oğlunun öldüğünü öğrenmemesi gerektiğini suçu avukata atılabileceğini söyler. Aslan Devin’in, böyle bir düşünce içerisine girdiğini görünce ona; “Yarattığım canavara bakıyorum.” der. Devin, farkına varmadan Soykanlar gibi düşünmeye başladığını o zaman anlar. Aile 9. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Hülya Devin’in, aklına girmeye çalışıyor.

Hülya Devin’in Aklına Girmeye Çalışıyor!

Aile 9. bölüm 1. ön izlemesinde; Hülya Devin’e, bu cinayetin işlendiğini ve bu cinayetten sonra ailesinden birilerinin ölebileceğini söylüyor. Daha sonra ona, bu cinayeti kimin üzerine atılabileceğini onun aklına koyuyor ve kendisinin ailesini korumak için bir çok şeye göz yumduğunu söylüyor.

İşte Aile 9. bölüm 1. ön izleme…

AİLE 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Aslan ve Devin, öğrendikleri gerçekle yüzleşmeden; gelen bir telefonla kendilerini hastanede bulurlar. Yağmur’un tedavisi sürerken; ona bunu yapanın Serhat Koruzade olduğunu öğrenen Hülya ise ailesini korumak için harekete geçer. Cihan’ın Yağmur’u hastaneye götürdüğünü ve Serhat’ı gördüğünü öğrenen Hülya, ondan Aslan duymadan tüm kamera kayıtlarını yok etmesini ister.

Aslan bir haftanın sonunda Yağmur’a zarar veren kişinin Serhat olduğunu bulur. İşler şimdi içinden çıkılamayacak bir hale girer. “Zulmü görmezden gelmek mazluma ihanettir.” öğretisiyle büyüyen Aslan için Serhat’a kesilecek ceza bellidir. Ancak Devin ve Hülya, kendi doğrularıyla Aslan’ın karşısında dururlar.

Devin Aslan’dan, Serhat’ı polise teslim etmesini ister. Aslan, Serhat’la bir balıkçıda buluşur. Ona, uzun uzun karısından ve aile kavramından bahseder. Konuşmasının sonunda polisler gelir ve Aslan polislere Serhat’ı teslim eder.

Hülya ise, İbo’yla işbirliği içine girip onun yurt dışına kaçmasını sağlamaya çalışır. Tabi bunu Cihan’ın yapmasını ister. Yağmur’un moralini düzeltmek için dışarı çıktıkları bir akşamda yaşananlar, Devin ve Yağmur arasında büyük bir yüzleşmeye sebep olurken; kendisinden bir şeyler saklandığından artık emin olan Eko ise gerçeklerin peşine düşer.

Serhat, hapishaneden kaçırılacağını düşünürken onu Cihan alır. Cihan Serhat’ı, Aslan’ın adamlarına teslim eder. Denizin ortasında kalan Serhat, pusuya düşürüldüğünü anlar. Eko, eline aldığı sopayla Serhat’ı öldüresiye döver.

Devin, Serhat’ın serbest kaldığını öğrenir. Aslan, Devin’in gösterdiği tepki karşısında ona bir soru sorar. Devin ise, ilk kez bir sivri sineği öldürerek cevabını verir.

Aile 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Devin Tam Bir Soykan Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler