Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 48. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Türkan Derya'yı Şirkette...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 48. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Türkan Derya’yı Şirkette Somer Onları Zor Ayırıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 48. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Boşanma eşiğinden yine dönen iki aşık Türkan ve Somer romantik bir akşam yemeğine giderler. Türkan  Somer’e, ilk tanıştıkları anı anlatır. Ona, karşı hissettiklerini anlattıktan sonra Türkan, Somer’in kendisini ilk gördüğü anı taklit edince geceyi iki aşığın kahkahaları çınlatır.Üç Kız Kardeş 48. bölüm 2. ön izleme yayınlandı. Türkan Derya’yı, şirkette görünce Somer onları zor ayırıyor.

Türkan Derya’yı Şirkette Somer Onları Zor Ayırıyor!

Üç Kız Kardeş 48. bölüm 2. ön izlemesinde; Türkan, Derya’yı şirkette Mustafa’nın yanında görünce sinirlerine hakim olamıyor. Derya’nın gizlice Mustafa’yla evlenmesi Türkan’ı derinden sarstığı için iki kardeş kavga etmişti ve Türkan ona tokat atmıştı. Rüçhan, iki kardeşi sakinleştirmeye çalışsa da Türkan, Derya’nın üzerinde yürür. Somer, Türkan’ı zorla uzaklaştırır.

İşte Üç Kız Kardeş 48. bölüm 2. ön izleme…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 47. BÖLÜM ÖZETİ!

Somer’in Mine’ye gidişiyle, Mine’nin kalbinde yepyeni umut ışıkları doğar. Mine, bu sefer Somer’i kaybetmek istemez ve sanki Türkan hayatlarına hiç girmemiş gibi adımlar atmaya başlar. Somer, Türkan’ın ne yapmak istediğini bir türlü çözemez ve artık bu defteri tamamen kapatır. Rüçhan, Somer’in üzüntülü görüntüsünün altında yatan nedenin Türkan olduğunu öğrenir. Somer ise bu defteri kapattığını annesine söyler.

Rüçhan, Özer’in Sevilay’ın yanında kaldığını öğrenince duygularına yenik düşer. Türkan ise Rüçhan’ın yine büyük bir destekçisi olur. Onu evine alıp baş köşesine yerleştirir. Türkan’a, zor gününde yanında olduğu için ona minnettar olduğunu, oğluyla aralarında ne olursa olsun kendisinin hep yanında olduğunu söyleyip onun dizlerinde ağlar.

Türkan ve Somer, yanlış anlaşılmalar sonucunda birbirlerine çok öfkeli olsalar da Derya ve Mustafa nedeniyle tekrardan yan yana gelmek zorunda kalırlar. Aralarındaki hesaplaşmalar, çok sert yüzleşmelerin yaşanmasına sebep olur. Derya’nın gizli nikahı; üç kız kardeşi karşı karşıya getirir. Aralarındaki kopmaz denilen bağ günden güne gerilirken, kardeşlikleri de sanki böylelikle sınanır.

Somer, Mine’nin yanında kalmaya başlar. İlk kez Somer, Mine’yle aynı yatakta uyanır. Türkan, Somer’in Mine’nin yanında olduğunu öğrenince fotoğraf makinesiyle birlikte karşılarına çıkar. Mine, Türkan’ı karşısında görünce Somer’le daha da yakınlaşıp poz verir. Türkan, Mine ve Somer’in fotoğraflarını çekerek intikam almaya çalışıyor ve mahkemede hesaplaşacağını tüm öfkesiyle açıkça Somer’in yüzüne haykırır. Somer, bu karede gerçekten masum olduğunu Türkan’a nasıl ispat edecek?

Üç Kız Kardeş 48. Bölüm 1.Ön İzleme Yayında! Türkan İle Somer Romantik Biri Gece Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler