Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Başsavcıyı Öldürmekle...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Başsavcıyı Öldürmekle Suçlanıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 38. yeni bölümüyle 4 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sadi, Mert’le konuşup onun babası olduğunu açıklar. Ona, hiç bir hastalığının onu kendisinden ayırmayacağını söyleyip sarılır. Öte yandan Servet, Sadi ile Songül’den intikam almak için harekete geçer. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 38. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sadi, başsavcıyı öldürmekle suçlanıyor.

Sadi Başsavcıyı Öldürmekle Suçlanıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 38. bölüm 2. fragmanında; Sadi ile Songül, Araz’ın annesini pavyondan kurtarma operasyonu yapıyor. Hapisten kaçan Servet, Sadi ve Songül’den intikam almak için bir plan yapıyor. Asuman ise, Derya’ya Sadi’nin onun hakkı olduğu fikrini yerleştirmeye çalışıyor. Songül, başsavcının öldürüldüğünü öğrenip olay yerine gittiğinde Sadi’nin gözaltına alındığını görüyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 38. bölüm 2. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 37. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadi, Mert’in oğlu olduğunu öğrendikten sonra ne yapacağını bilemez. Üzerine bir de onun çok hasta olduğu haberiyle iyice yıkılır. Asuman Mert’e, Sadi’nin babası olduğunu ima eder. Songül, Sadi’nin bu zor durumunda yanında olup onu teselli eder. Sadi’ye, hamile olduğunu söyleyemez. Onun bebeği istemeyeceğini düşünmeye başlar. Sadi, Mert’in ortadan kaybolduğunu öğrenir.

Servet, hapishaneden kaçma planları kurmaya başlar. Songül, hamile olduğunu Sadi’ye söyleyemez. Asuman ise, Sadi’nin Mert’in oğlu olduğunu öğrenip bu bombayı patlatmaya hazırlanır. Sadi, Mert’le konuşup onu rahatlatmaya çalışır. Gizem Sadi’yi arayıp Mert’in ortadan kaybolduğunu söyler.

Sadi öğrendiği gerçekle yüzleşmeye çalışırken Songül ise bu süreçte Payaslı’ya destek olur. Sadi’nin oğluyla geçiremediği yıllarını ve oğlunun hastalığını düşünen Songül hiç istemediği bir kararın eşiğinde bulur kendini… Can babasının düşmeye bağlı kalıcı bir hasarı olduğunu öğrenir. Sadi’nin olayı öğrenmesiyle inşaat şirketini pek hoş saatler beklemez.

Araz beklemediği bir zamanda karşısında gördüğü annesiyle konuşmaya karar verir. Annesi ise onu, beklemediği bir şekilde karşılar. Mert’in rahatsızlığı Derya’yı günden güne üzerken Asuman ise kötülüklerinde sınır tanımamaya başlar.

Songül’le Derya’yı birbirlerinden habersiz birbirine düşürmeye çalışan Asuman’ın her hamlesi boşa çıksa da gün sonunda en büyük zaferini kazanır. Servet içeriden çıkamayacağını anladığında her şeyin bittiğini sanan Sadi ile Songül’e yeni bir plan hazırlar.

Sadi, oğlu için her şeyi göze alır ve onun hayatta kalması için her şeyi yapmak için harekete geçer. Songül, duygusal davranıp onun karnındaki bebeği istemeyeceğini düşünüp çocuğundan vazgeçmeyi düşünür.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 38. Bölüm 1.Fragmanı Yayında! Sadi Mert’e Babası Olduğunu Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler