Ana SayfaDizilerGülcemal 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülcemal Deva'yla Mert'i Birlikte Mi Yakalıyor?

İlgili Postlar

Gülcemal 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülcemal Deva’yla Mert’i Birlikte Mi Yakalıyor?

Fox Tv’nin yeni dizisi Gülcemal, 5. yeni bölümüyle 4 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gülcemal, bir oyunla başladığı gerçekle yüzleşir ve Deva’ya aşık olduğunu anlar. Deva, Zafer hanımın kendisini kullandığını anlar. Ama kardeşinin bu söylediklerine inanmaz. Gülcemal, annesinin tuzağına yine düşüp Deva’yı onun ajanı zanneder. Zafer hanım ise, yıllardır planladığı intikam oyununu başarmanın mutluluğunu yaşar. Gülcemal 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gülcemal, Deva’yla Mert’i birlikte mi yakalıyor?

Gülcemal Deva’yla Mert’i Birlikte Mi Yakalıyor?

Gülcemal 5. bölüm 2. fragmanında; Deva, Gülcemal’in kendisine soğuk davrandığını anlıyor ve bunun nedenini ona soruyor. Oda Deva’ya, kendisini ne sandığını soruyor. Zafer hanım ise, olanları duyup tamda istediği gibi Gülcemal’le Deva’nın birbirlerine aşık olduğunu öğrenip mutluluktan kahkahalar atıyor. Deva, Gülcemal’in kendisine soğuk davranması karşısında oradan gideceğini söylüyor. Gülcemal de ona, kapıyı gösteriyor. Mert, Zafer hanımdan aldığı talimatları yerine getirmek için orada duruyor ve onun dediği gibi Deva’nın odasına giriyor ve onu öpmek istiyor. Deva ise, ona engel olmaya çalışırken içeri Gülcemal girmek üzeredir. Gülcemal, Deva ile Mert’i birlikte görecek mi?

İşte Gülcemal 5. bölüm 2. fragmanı…

GÜLCEMAL 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Mert’in eve gelişiyle öğrendikleri karşısında Deva, şok olur. O evde artık kalamayacağını anlayan Deva Gara’nın yardımıyla evden çıkmanın yollarını ararken bir yandan da önceleri korktuğu, bir canavar sandığı Gülcemal’in yeni bir yüzünü görür.

Zafer hanımın planları tıkır tıkır işler. Onların birbirine düşmesi ve tam da istediği şey olur. İkisi arasındaki ilişki ve dengeler şaşırtıcı bir şekilde değişirken Deva bir karar vermek zorunda kalır.

Ancak bu kararı onu ölümle burun buruna getirir. Gülcemal ise tam da güvendiği anda kendisinden kaçan Deva’yı azat etmeye karar verir. Fakat Gülcemal’e gelen sürpriz bir telefon her şeyi değiştirir.

Zafer hanım, ölümüne o evden Deva’yı çıkartmak için uğraşır. Deva, halıya sarılıp o evden çıkarılmak istenir. Gülcemal, Deva’nın evden kaçırıldığını öğrenip onu bulmak için uğraşır. Deva’yı kaçıran adamlar onun öldüğünü zannedip onu gömüp kurtulmak ister.

Gülcemal, Deva’nın bulunduğu yeri buluyor ve bir kaç adamın bir mezara toprak attığını görüyor. O adamları etkisiz hale getirdikten sonra orada bir mezar olduğunu görüp korkarak mezarı açıyor.

Deva’nın, ölmüş olduğunu zannedip ona sarılıyor ve onu kurtaramamanın acısını yaşıyor. Deva ise, çok sonradan kendisine gelip Gülcemal’e ses veriyor.

Gülcemal 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülcemal Deva’yı Annesinin Ajanı Sanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler