Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 77. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülcihan'ın Ölümüyle Koroğlu Ailesi Yasa...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 77. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülcihan’ın Ölümüyle Koroğlu Ailesi Yasa Boğuluyor!

Kanal D’nin, sevilen dizisi Camdaki Kız, 77. yeni bölümüyle 4 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nalan, kendisine söylenen yalanları öğrenince adeta yıkılır. Öte yandan Sedat, Muzo’dan zorda olsa, Nalan’ın Hayri ile birlikte olduğunu öğrenir. Metin, Nalan’a veda eder. Diğer taraftan Gülcihan’ın hastalığı kötüye gider. Camdaki Kız 77. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gülcihan’ın ölümüyle, Koroğlu ailesi yasa boğuluyor.

Gülcihan’ın Ölümüyle Koroğlu Ailesi Yasa Boğuluyor!

Camdaki Kız 77. bölüm 2. fragmanında; Nalan Hayri’ye, onunla evlenmek istemediğini söylüyor. Öte yandan Gülcihan, artık yolun sonuna geldiğini anlıyor. Ama kimseye belli etmek istemiyor. Selen’in kızlarının adının, Gül ve Dünya olmasını istediğini söyledikten sonra evde bir kutlama veriliyor. O gecenin sonunda Rafet Gülcihan’ı, yatağında hareketsiz bir şekilde buluyor.

İşte Camdaki Kız 77. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 76. BÖLÜM ÖZETİ!

Sedat’ın Nalan’a ev ziyareti Hayri ile Nalan’ın tartışmasına neden olur. Hayri, Nalan’a kendisinden başka kimseyle görüşmemesi yönünde baskısını sürdürür. Hayri, Nalan’a büyük baskı uygulayınca Nalan’a geçmiş travmalarını hatırlatır. Hayri, Nalan’ın Sedat’la görüşmesini istemez ve Nalan’ı bu konuda oldukça bunaltır.

Hayri’nin Nalan’a olan sevgisi saplantıya dönüşür. Hayri’nin bu saplantılı ruha hali ve Nalan’a kurduğu baskı günden güne daha da fazlalaşır. Nalan, Hayri’nin bu saplantısını fark edip uzaklaşacak mı? Gülcihan’ın hastalığının kendisinden saklandığını öğrenen Selen, tesadüfen gerçekleri öğrenir. Selen, annesinin durumunun ciddiyetini duyunca yere yığılır. İkiz bebeklere hamile olan Selen, bebeklerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Levent başta olmak üzere herkes büyük bir panik yaşar.

Hafize, evde olmadığı gece Hayri’nin geldiğini öğrenince Nalan, tüm duygularını anlatır. Hayri’den kopamadığını itiraf eden Nalan, ona karşı olan duygularını Hafize’ye anlatır. Hafize ise Hayri’ye güvenmediğini bir kez daha vurgular. Nalan’ın Hafize’den tek isteği ise bu zor süreçte yanında olması olur.

Nalan’ın Hayri’yle olan ilişkisi Billur’u çileden çıkarır. Billur, Muzo’yla Nalan hakkında konuşurken Sedat da onları dinler. Nalan’ın hayatında kimin olduğunu öğrenmekte kararlı olan Sedat, Muzo’nun karşısına geçerek Nalan’ın hayatında kimin olduğunu sorar.

Hayri, Nalan’ın evinin önünde Metin’i görünce, onun üstüne gider ve Metin, Nalan’ın babası olduğunu itiraf etmek zorunda kalır. Bu sırada evden apar topar çıkan Nalan, Metin ve Hayri’nin yanına gelirken şoke eden itirafı duyar. Nalan, öz babasının Metin olduğunu öğrenince ne yapacak?

Camdaki Kız 77. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Bir Kez Daha Gerçeklerle Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler