Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 77. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Bir Kez Daha Gerçeklerle...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 77. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Bir Kez Daha Gerçeklerle Yüzleşiyor!

Kanal D’nin, sevilen dizisi Camdaki Kız, 76. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hayri, Nalan için her şeyi göze almaya hazırdır. Ancak Sedat, Nalan’ın davranışlarındaki tuhaflığı fark eder ve Nalan’ın kapısına gelir. Hayri bu durumdan rahatsız olur. Sedat, Nalan’ın yanında olduğunu söyleyince Hayri iyiden iyiye küplere biner ve Nalan’a “Evlenelim!” der. Nalan, Metin’in babası olduğunu öğrenir. Camdaki Kız 77. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, bir kez daha gerçeklerle yüzleşiyor.

Nalan Bir Kez Daha Gerçeklerle Yüzleşiyor!

Camdaki Kız 77. bölüm 1. fragmanında; Nalan, kendisine söylenen yalanları öğrenince adeta yıkılıyor. Öte yandan Sedat, Muzo’dan zorda olsa, Nalan’ın Hayri ile birlikte olduğunu öğreniyor. Metin, Nalan’a veda ediyor. Diğer taraftan Gülcihan’ın hastalığı kötüye gidiyor. Nalan ile Hayri arasında yaşanan ilişkiyi öğrenen Sedat’ın ne yapacağı ise merak konusu.

İşte Camdaki Kız 77. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 76. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sedat’ın Nalan’a ev ziyareti Hayri ile Nalan’ın tartışmasına neden oluyor. Hayri, Nalan’a kendisinden başka kimseyle görüşmemesi yönünde baskısını sürdürüyor. Hayri, Nalan’a büyük baskı uygulayınca Nalan’a geçmiş travmalarını hatırlatıyor. Hayri, Nalan’ın Sedat’la görüşmesini istemiyor ve Nalan’ı bu konuda oldukça bunaltıyor.

Hayri’nin Nalan’a olan sevgisi saplantıya dönüşüyor. Hayri’nin bu saplantılı ruha hali ve Nalan’a kurduğu baskı günden güne daha da fazlalaşıyor. Nalan, Hayri’nin bu saplantısını fark edip uzaklaşacak mı? Gülcihan’ın hastalığının kendisinden saklandığını öğrenen Selen, tesadüfen gerçekleri öğreniyor. Selen, annesinin durumunun ciddiyetini duyunca yere yığılıyor. İkiz bebeklere hamile olan Selen, bebeklerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Levent başta olmak üzere herkes büyük bir panik yaşıyor. Selen, bebeklerini kaybedecek mi?

Hafize, evde olmadığı gece Hayri’nin geldiğini öğrenince Nalan, tüm duygularını anlatıyor. Hayri’den kopamadığını itiraf eden Nalan, ona karşı olan duygularını Hafize’ye anlatıyor. Hafize ise Hayri’ye güvenmediğini bir kez daha vurguluyor. Nalan’ın Hafize’den tek isteği ise bu zor süreçte yanında olması oluyor.

Nalan’ın Hayri’yle olan ilişkisi Billur’u çileden çıkarıyor. Billur, Muzo’yla Nalan hakkında konuşurken Sedat da onları dinliyor. Nalan’ın hayatında kimin olduğunu öğrenmekte kararlı olan Sedat, Muzo’nun karşısına geçerek Nalan’ın hayatında kimin olduğunu soruyor. Sedat, Nalan’ın hayatındaki kişinin Hayri olduğunu öğrenecek mi?

Hayri, Nalan’ın evinin önünde Metin’i görünce, onun üstüne gidiyor ve Metin, Nalan’ın babası olduğunu itiraf etmek zorunda kalıyor. Bu sırada evden apar topar çıkan Nalan, Metin ve Hayri’nin yanına gelirken şoke eden itirafı duyuyor. Nalan, öz babasının Metin olduğunu öğrenince ne yapacak?

Camdaki Kız 76. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Metin’in Babası Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler