Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 76. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Metin'in Babası Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 76. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Metin’in Babası Olduğunu Öğreniyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 76. yeni bölümüyle 27 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hayri, Nalan için her şeyi göze almaya hazırdır. Ancak Sedat, Nalan’ın davranışlarındaki tuhaflığı fark eder ve Nalan’ın kapısına gelir. Hayri bu durumdan rahatsız olur. Sedat, Nalan’ın yanında olduğunu söyleyince Hayri iyiden iyiye küplere biner ve Nalan’a “Evlenelim!” der. Camdaki Kız 76. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, Metin’in babası olduğunu öğreniyor.

Nalan Metin’in Babası Olduğunu Öğreniyor!

Camdaki Kız 76. bölüm 2. fragmanında; Nalan, kaos içindeki hayatını biraz olsun anlamlandırmaya çalışır ve Metin’le görüşür. Metin onun, kendisi gibi resim yapmaya yetenekli olduğunu anlıyor. Bir taraftan Sedat, öte taraftan Hayri artık hayatını çekilmez hale getirmiştir. Öte yandan Selen fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Koroğlu ailesi bununla sarsılırken Nalan hayatı hakkında büyük bir gerçekle yüzleşmenin eşiğindedir. Hayri, Metin’i Nalan’ın evinin önünde görüp onu sıkıştırır ve ona kim olduğunu sorar. Oda, Nalan’ın babası olduğunu söyler. O sırada Nalan gelir ve onu duyar.

İşte Camdaki Kız 76. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 75. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, Türkan ile çocukları için onların evine gider. Hayri, onun kendisini sevdiğini ve onun için geldiğini düşünür. Nalan Hayri’ye, onunla olamayacağını kendisini unutmasını söyleyip evden ayrılır. Arabada onları izlenen Billur, Hayri’nin Nalan’ın peşinden çıktığını görünce dayanamayıp yanlarına gider.

Nalan, Billur’a bir söz verip ondan kendisini evde beklemesini ister. Hayri, Nalan’ı bıraktıktan sonra onun arabasıyla eve döner. Eve döndükten sonra Türkan’a, boşanma protokolüne parmak bastırır. Ertesi gün, bir celsede Türkan’la anlaşmalı bir şekilde boşanır.

Nalan Billur’a, Hayri’yi hayatından çıkaracağına dair bir söz verir. Ertesi gün Gülcihan’ın hastanede olduğunu öğrenen Nalan oraya gider. Hayri, boşanma haberini Nalan’a vermek için onu sürekli arar. Nalan’ın hastanede olduğunu öğrenen Hayri, hemen oraya gider ve Nalan’ı Sedat’la konuşmakla tehdit eder.

Nalan, onu orada bırakıp eve gelir. Hayri de peşinden gelip onu evinin önünde yakalar. Komşular Hayri’nin Nalan’ın, belalısı olduğunu düşünmeye başlar. Billur, Nalan’ın Hayri’yle görüştüğünü öğrenince onun yanına gitmez. Türkan, çocuklarını alıp Nalan’la konuşmaya gider.

Türkan, Nalan’la konuşunca Hayri’nin evine döneceğini düşünüp rahatlar. Hayri, hazırlanıp boşanmasını kutlamak için Nalan’ın kapısına dayanır. Nalan, komşuların rahatsız olduğunu anlayınca onu eve almak zorunda kalır. Hayri, kendi elleriyle yemekler yapıp Nalan’a şiirler okur.

Sedat, Nalan’ı birinin rahatsız ettiğini düşünür ve onunla konuşmak için evine gider. Hayri, evdeyken kapı çalar. Kapıya gelen kişinin Sedat olduğunu anlayan Hayri, iyice küplere biner.

Camdaki Kız 76. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hayri Nalan’ı Sedat’la Görünce Çıldırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler