Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Mert'in Ortadan...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Mert’in Ortadan Kaybolduğunu Öğreniyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 37. yeni bölümüyle 27 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sadi, Mert’in oğlu olduğunu öğrendikten sonra ne yapacağını bilemez. Üzerine bir de onun çok hasta olduğu haberiyle iyice yıkılır. Asuman Mert’e, Sadi’nin babası olduğunu ima eder. Songül, Sadi’nin bu zor durumunda yanında olup onu teselli eder. Sadi’ye, hamile olduğunu söyleyemez. Onun bebeği istemeyeceğini düşünmeye başlar. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 37. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sadi, Mert’in ortadan kaybolduğunu öğreniyor.

Sadi Mert’in Ortadan Kaybolduğunu Öğreniyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 37. bölüm 2. fragmanında; Servet, hapishaneden kaçma planları kurmaya başlıyor. Songül, hamile olduğunu Sadi’ye söyleyemiyor. Asuman ise, Sadi’nin Mert’in oğlu olduğunu öğrenip bu bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sadi, Mert’le konuşup onu rahatlatmaya çalışıyor. Gizem Sadi’yi arayıp Mert’in ortadan kaybolduğunu söylüyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 37. bölüm 2. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Servet’in yakayı ele vermesi tüm sırları açığa çıkarırken Songül de Yörük’ün gerçekte kim olduğunu öğrenir. Servet’e silahını doğrultan Songül, onu öldürüp ailesinin intikamını almak ister. Ama Sadi, onu adalete teslim etmek için Songül’ü ikna eder. Eve döndükten sonra Sadi’nin bu operasyonu kendisinden sakladığı için ona çok kızar.

Bu arada hamile olduğunu da öğrenir. Bu haberi Sadi’ye söylemek için zamanını bekler. Derya, Mert’in çıkan test sonuçlarıyla hayatının şokunu yaşar. Mert babasının kim olduğunun cevabını almadan Derya’yla konuşmamaya karar verir. Arada kalan Gizem ise Mert ve Derya arasındaki iletişimi kurarken Asuman her zamanki gibi bu iletişimi koparmak için elinden geleni yapar.

Aylin anneannesinden öğrendikleriyle büyük bir üzüntü yaşar. Araz, Aylin’in babasını bulmak için elinden geleni yapar. En son ulaştığı adrese Aylin’le birlikte giden Araz içeride yıllar önce kendilerini terk edip giden annesini görür. Araz, yaşadığı şok karşısında donup kalır. Sadece “anne” dier.

Derya son ana kadar Mert’in rahatsızlığıyla ilgili elinden geleni yapsa da çabalarının boşa çıkması onu önemli bir karara iter. Servet’in mahkemesi Songül’ün geçmişle olan hesabın sonsuza dek kapanmasını sağlar. Songül, Sadi’ye bebek beklediğini söylemek için hazırlanırken Derya gelir.

Derya Sadi’ye, önce Mert’in hasta olduğunu söyleyip sonra Mert’in onun oğlu olduğunu itiraf eder. Songül, onları dinleyip gözyaşlarına boğulur.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi perşembe günü saat 20:00’da Show Tv’de.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Songül Sadi’yi Teselli Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler