Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Songül Sadi'yi Teselli...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Songül Sadi’yi Teselli Ediyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 36. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Songül, Servet’ten ailesinin öcünü almak yerine adalete teslim etmeyi kabul ediyor. Bu arada hamile olduğunu öğrenen Songül, Sadi’ye bu haberi vermek için hazırlanıyor. Öte yandan Araz, Aylin’in babasını ararken pavyonda annesini görüyor. Mert’in ilik kanseri olduğunu öğrenen Derya, bu sırrı Sadi’ye söylüyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 37. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Songül Sadi’yi, zor gününde teselli ediyor.

Songül Sadi’yi Teselli Ediyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 37. bölüm 1. fragmanında; Sadi, Mert’in oğlu olduğunu öğrendikten sonra ne yapacağını bilemiyor. Üzerine bir de onun çok hasta olduğu haberiyle iyice yıkılıyor. Asuman Mert’e, Sadi’nin babası olduğunu ima ediyor. Songül, Sadi’nin bu zor durumunda yanında olup onu teselli ediyor. Sadi’ye, hamile olduğunu söyleyemiyor. Onun bebeği istemeyeceğini düşünmeye başlıyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 37. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 36. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Servet’in yakayı ele vermesi tüm sırları açığa çıkarırken Songül de Yörük’ün gerçekte kim olduğunu öğreniyor. Servet’e silahını doğrultan Songül, onu öldürüp ailesinin intikamını almak istiyor. Ama Sadi, onu adalete teslim etmek için Songül’ü ikna ediyor. Eve döndükten sonra Sadi’nin bu operasyonu kendisinden sakladığı için ona çok kızıyor.

Bu arada hamile olduğunu da öğreniyor. Bu haberi Sadi’ye söylemek için zamanını bekliyor. Derya, Mert’in çıkan test sonuçlarıyla hayatının şokunu yaşıyor. Mert babasının kim olduğunun cevabını almadan Derya’yla konuşmamaya karar veriyor. Arada kalan Gizem ise Mert ve Derya arasındaki iletişimi kurarken Asuman her zamanki gibi bu iletişimi koparmak için elinden geleni yapıyor.

Aylin anneannesinden öğrendikleriyle büyük bir üzüntü yaşıyor. Araz, Aylin’in babasını bulmak için elinden geleni yapıyor. En son ulaştığı adrese Aylin’le birlikte giden Araz içeride yıllar önce kendilerini terk edip giden annesini görüyor. Araz, yaşadığı şok karşısında donup kalıyor. Sadece “anne” diyor.

Derya son ana kadar Mert’in rahatsızlığıyla ilgili elinden geleni yapsa da çabalarının boşa çıkması onu önemli bir karara itiyor. Servet’in mahkemesi Songül’ün geçmişle olan hesabın sonsuza dek kapanmasını sağlıyor. Songül, Sadi’ye bebek beklediğini söylemek için hazırlanırken Derya geliyor.

Derya Sadi’ye, önce Mert’in hasta olduğunu söyleyip sonra Mert’in onun oğlu olduğunu itiraf ediyor. Songül, onları dinleyip gözyaşlarına boğuluyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Mert’in Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler