Ana SayfaDizilerYüz Yıllık Mucize 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kemal'in Konakta Kalmak İstemesi...

İlgili Postlar

Yüz Yıllık Mucize 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kemal’in Konakta Kalmak İstemesi Şok Etkisi Yaratıyor!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yüz Yıllık Mucize, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cem, kendi kendisini yaralayıp suçu Kemal’in üzerine atıyor. Harika, Kemal’in böyle bir şey yapabileceğine inanmıyor. Süreyya, Harika’nın Kemal’le görüşmesini yasaklıyor. Harika, Cem’i dövenin Kemal olmadığını öğreniyor ve gidip onunla vedalaşıyor. Daha sonra Kemal’le buluşup ondan af diliyor. Kemal Harika’ya, evlenme teklif ettiği sırada Süreyya geliyor. Yüz Yıllık Mucize 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kemal’in konakta kalmak istemesi ailede şok etkisi yaratıyor.

Kemal’in Konakta Kalmak İstemesi Şok Etkisi Yaratıyor!

Yüz Yıllık Mucize 6. bölüm 1. fragmanında; Harika, Süreyya’yı dinlemeyip Kemal’le tekneye binip gidiyor. Harika Kemal’e, babasının Süreyya halasına aldığı bilekliği neden kendisine verdiğini soruyor. Süreyya, Harika’nın kendisine karşı çıkmasından sonra ona el kaldırıyor. Konağa gelen Kemal, kendisinin de o konukta payı olduğunu söyleyip artık konakta yaşayacağını söylüyor.

İşte Yüz Yıllık Mucize 6. bölüm 1. fragmanı…

YÜZ YILLIK MUCİZE 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cem’i kanlar içinde gören Harika ve konaktakiler Cem’i hızla hastaneye götürüyorlar. Cem, kendisini bu hale getirenin Kemal olduğunu söylüyor. Süreyya, Kemal’in güvenilmez biri olduğunu Harika’nın yüzüne vuruyor. Harika, Kemal’in böyle bir şey yapmış olmasına ihtimal vermese de aklı karışıyor.

Süreyya, Harika’nın Kemal’le bir daha görüşmesini yasaklıyor. Kemal ise kendisini açıklamak ve Cem’in söyledikleriyle ilgili hesaplaşmak için soluğu hastanede alıyor.
Süreyya’nın Harika’ya Kemal’i bir daha görmemesi yönünde baskıları devam ederken; geçmişte Eşref’le yaşadıklarının yükü tekrar omuzlarına biniyor.

Geçmişte onu vatan haini diye polislere teslim etmesi aklından çıkmıyor. Kemal, kendisine inanmayan Süreyya’yı yıllar geçse de affetmiyor. Evde herkes Süreyya’nın Kemal’i evden kovmasının sebebinin onun Eşref’in oğlu olduğunu öğrendiği için olduğunu anlıyor. Müzeyyen ise, Kemal’in Eşref olduğundan emin konuşuyor.

Kemal’in evine gizlice bırakılan bir zarf onu huzursuz ediyor. Turgut işi ele alıyor. Kemal, tüm gerçekleri Harika’ya anlatmak için onunla buluşmak istiyor. Harika, Cem’in kendi kendisini yaralayıp suçu Kemal’in üzerine attığını öğreniyor. Gidip Cem’le yüzleştikten sonra onu hayatında artık istemediğini söylüyor.

Harika, Kemal’den af dilemek için onunla buluşmaya gidiyor. Ama Süreyya’nın kendisini takip ettiğinden haberi olmuyor. Kemal, Süreyya’yla konuştuktan sonra ona çok aşık olduğunu söylüyor. Daha sonra Süreyya’ya evlenme teklif ediyor. Süreyya, Eşref’in kendisine hediye ettiği bilekliği Süreyya’nın odasından alıp onların peşinden gidiyor.
Tam Kemal Süreyya’ya evlenme teklif ettiği sırada karşılarına çıkıyor.

Yüz Yıllık Mucize 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kemal Harika’ya Evlenme Teklifi Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler