Ana SayfaDizilerYüz Yıllık Mucize 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kemal Harika'ya Evlenme Teklifi...

İlgili Postlar

Yüz Yıllık Mucize 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kemal Harika’ya Evlenme Teklifi Ediyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Yüz Yıllık Mucize, 5. yeni bölümüyle 20 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cem, Kemal’den dayak yediğini söyledikten sonra konağa getirilir. Onun hastaneye kaldırılmasından sonra Süreyya, Harika’nın, Kemal’le kesinlikle görüşmesini yasaklar. Kemal ise, tüm gerçekleri Harika’ya anlatmaya karar verir. Onunla buluştuğunda o hikayedeki kişinin kendisinin olduğunu itiraf eder. Ama Harika, Kemal’e inanmaz. Onun hasta olduğunu düşünür. Yüz Yıllık Mucize 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kemal Harika’ya, evlenme teklifi ediyor.

Kemal Harika’ya Evlenme Teklifi Ediyor!

Yüz Yıllık Mucize 5. bölüm 2. fragmanında; Süreyya yıllar önce, Eşref’ten intikam almak için onu ihbar etmiştir. Bu vicdan azabını Süreyya, kendisine bile itiraf edemezken annesi bunu onun yüzüne vuruyor. Harika, kalbinin sesini dinliyor ve Kemal’e inanmaya karar veriyor. Kemal’in yanına gidip ona sarılıyor. Kemal ise Harika’ya, evlenme teklif ediyor. Süreyya ise, onları uzaktan izliyor.

İşte Yüz Yıllık Mucize 5. bölüm 2. fragmanı…

YÜZ YILLIK MUCİZE 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Kemal’in konağa gelişiyle şoke olan Süreyya, fenalaşıp odasına gider. Eşref’in fotoğrafını çıkaran ve tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediğini ifade eden Süreyya, Harika’ya Kemal’i birine benzettiğini söyler. Salonda sohbet ederken Kemal’in Eşref olduğunu kabul ettiğini hayal eden Süreyya, yemeğe geçmeyi teklif eder.

Yemekte Kemal’in hareketlerini Eşref’e benzeten ve iyice şaşıran Süreyya, annesi Müzeyyen’e gidip olanları anlatıp aşağıya çağırır. Müzeyyen Hanım ise onu dinlese de tepki vermez.

Süreyya, sorunca Kemal’i bahçede gördüğünü ifade eden Müzeyyen, “Sen madem bir oyun oynuyorsun damat, ben de bozmayayım” der. Dans etmek isteyen Müzeyyen, Zeren’e bir plak koymasını söyler. Bunun üzerine de Süreyya, Kemal ile dans etmek ister. Ona sorular soran Süreyya, babasına benzediğini duyunca adını sorar. Kemal, babasının adının Eşref Anadolu olduğunu söyleyince Süreyya onu evden kovar.

Kemal gidince de Harika’ya bir şey anlatmayan Süreyya, “Bir daha o adamla görüşmeyeceksin Harika. Yoksa sana hakkımı helal etmem” der. Kapıdan çıkınca karşısında Cem’i gören Kemal, onun “Seni bir daha nişanlımın yanında görmeyeceğim” tehditlerine kulak asmaz.

Cem kendisine silah çekince de ona silah kullanıp kullanmadığını sorar. Ardından Aysel, Cem’i dayak yemiş bir halde kapıda bulur. Onu içeri alan Harika, kimin yaptığını sorunca “Kemal” cevabını alır.

Yüz Yıllık Mucize 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kemal Harika’ya Gerçekleri Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler