Ana SayfaDizilerÇöp Adam 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Peri İyileşme Yolunda İlk Adımı...

İlgili Postlar

Çöp Adam 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Peri İyileşme Yolunda İlk Adımı Atıyor!

Star Tv’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Çöp Adam, 17. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; İpek’in gelişinin ardından yaşananlar Peri ve Tamer’in arasında gerilim yaşanır. Yalıya döndüklerinde ise onları başka bir kötü sürpriz bekler. Tamer’in de ona karşı olduğunu hisseden Peri ani bir patlamayla fevri bir adım atar. Onun için acı verici bir ana tanık olan Berrin, kendisini teselli edecek kişinin yanına gider. Ertesi sabah, Selim otelde gördükleri karşısında şok olureken Peri, kahvaltı sofrasında hiç beklemediği biriyle karşılaşır. Evdeki gerilim tırmanırken, yalıdakiler asıl tehlikenin kapıda olduğundan habersizlerdir. Çöp Adam 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Peri, iyileşme yolunda ilk adımı atıyor.

Peri İyileşme Yolunda İlk Adımı Atıyor!

Çöp Adam 17. bölüm 2. fragmanında; Tamer, kendisi gibi iyi bir çocukluk geçirmeyen Peri’yi çok iyi anlıyor. Onun yaptığı deliliklerin nedenini bildiği için en son restoranda yaşanan olayda, onun yerine deliliği kendisi yapıyor. Bir süredir terapiye giden Tamer, Peri’yle birlikte seans almaya başlıyor. Doktor hanım Peri için ilaç tedavisi başlıyor. Peri de, Tamer’in kendisini anladığını anlıyor ve tencere kapak gibi oldukları için birlikte olduklarını ona söylüyor.

İşte Çöp Adam 17. bölüm 2. fragmanı…

ÇÖP ADAM 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Peri’nin annesinin gelişiyle başlayan kriz, Süleyman’ın saldırısıyla hastanede sona erer. Peri, annesinin yalıda olduğunu bile bile onu umursamadan Tamer ve diğerleriyle hastaneye gider. Öte yadan İpek, evde Aysel ve Bülent’e Peri ile ilgili sırrı açıklar. Selim’in Ahu’yu Cenk’in odasında yakalamasının ardından Berrin, ablasını temize çıkarmak için kendisinden hiç beklenmeyecek bir yalan uydurur.

Tamer ile Peri, yalıdaki gerginlikten biraz uzak durmak için Seko’nun evine giderler. Burada karşılaştıkları sürpriz misafirler ve öğrendikleri bilgiler, ikisinin arasında büyük bir gerilime yol açar. Peri’nin ruh sağlığı konusunda giderek endişelenen Tamer, sorularına cevap bulabileceği tek kişiyle görüşür ve artık bir karar vermesi gerektiğini anlar.

Tamer, artık bir karar verir. Bu esnada Peri, Aysel’e öyle bir şey söylüyor ki yalıda ortalık fena karışır.

Çöp Adam 17. Bölümü Neden Yayınlanmadı? Dizinin Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler