Ana SayfaDizilerYalı Çapkını 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Saffet Ağa'nın Evini Basıyor!

İlgili Postlar

Yalı Çapkını 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Saffet Ağa’nın Evini Basıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, 29. yeni bölümüyle 21 nisan cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Seyran, babasının kendisini Tarık’a vereceğini öğrenir. Onunla evlenmeyeceğini söyleyen Seyran, babasından yine şiddet görür. Ferit, durumu öğrenip daha boşanmadan Kazım’ın Seyran’ı, Saffet ağanın oğluna vereceğini dedesine söyler. Halis ağa, durumu öğrenince öfkeden deliye döner. Yalı Çapkını 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferit, Saffet ağanın evini basıyor.

Ferit Saffet Ağa’nın Evini Basıyor!

Yalı Çapkını 29. bölüm 2. fragmanında; Ferit, koynuna girmeye çalışan Sultan’ı ve balkondan giren Pelin’i kovuyor. Daha sonra, Seyran’a karşı savaş açan İfagat’ın da haddini bildiriyor. Kazım, iki kızını da yıldırım nikahıyla evlendirme kararı alıyor. Halis ağa, durumu öğrenip Kazım’ın evini basıyor. Ona, tokat atıp yere yığıyor. Ferit ise, Saffet ağanın evine basıp Tarık’la kavgaya tutuşuyor. Silahların çekildiği anlarda Ferit Tarık’a, karısının adını ağızlarına almayacaklarını haykırıyor.

İşte Yalı Çapkını 29. bölüm 2. fragmanı…

YALI ÇAPKINI 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Zerrin’in Kazım’ın aklını karıştırmasından sonra Ferit’le Kazım birbirlerine girer. Kazım’ın tokat atmasıyla yere yığılan Ferit, ayağa kalkıp yinede Seyran’a elini uzatır. Ama Seyran, Ferit’in elini tutmaz. Durumu öğrenen Halis ağa küplere biner. Hatice’yi arayıp bu işin geri dönüşü olmayacağını söyler.

Abidin, işi bıraktığını ve Ferit’le olanları Suna’ya anlatır ve ona evlenme teklif eder. Ferit’ten sonra Seyran da Suna ile Abidin’i öğrenir. Onların durumunu konuşmak için Ferit’le buluşur. Ferit ise, Seyran’ın kendi durumlarını değil Suna’nın Abidin’le olan durumunu konuşmak için kendisiyle buluşmasına çok öfkelenir.

İfagat, Halis ağaya Pelin’i anlatır ve onunla konuşmasını sağlıyor. Pelin’in yalıya gelip dedesiyle görüştüğünü öğrenen Ferit Pelin’i bulur ve ona, boş hayaller kurmamasını kendisinin asla Seyran’dan boşanmayacağını söyler.

Saffet Ağa, Saffet ve abisi Tarık’ı da alarak Kazım’ın evine tanışmaya gider. Suna tüm bu olanlar karşısında çaresiz kalır. Tarık, gözünü Seyran’dan alamıyor. Saffet ağa, direkt konuya girip Suna’yı torunu Saffet’e ister. Kazım da, kızını veriyor ve yüzükler takılır.

Tarık ise, bir fırsatını bulup Seyran’ın yanına gidip onu taciz eder. Diğer torununun Seyran’dan hoşlandığını anlayan Saffet ağa, Tarık’a da Seyran’ı ister. İki kardeş, düştükleri bu durumdan nasıl kurtulacaklarını düşünmeye başlarlar. Seyran, Ferit’i arar. Ama Ferit, uyuyakalır. Seyran’ın aramalarını görmez. Pelin, Ferit’in odasına balkondan girer ve onun yanında Sultan’ı görür.

Yalı Çapkını 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Kazım’ın Seyran’ı Tarık’a Vermek İstediğini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler