Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Mert'in Oğlu...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sadi Mert’in Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 36. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Servet, Sadi’nin kendi tarafında olmadığını anlayıp, onu karıyla karşı karşıya getirir. Bu arada Songül hamile olduğunu öğrenir. Aylin, gerçek ailesini buluyor ve anneannesinin annesini ölümüne neden olduğunu öğrenir. Mert, bir ilik hastalığı olduğunu öğrenir. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sadi, Mert’in oğlu olduğunu öğreniyor.

Sadi Mert’in Oğlu Olduğunu Öğreniyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 36. bölüm 2. fragmanında; Songül, Servet’i öldürmek için silahını ona doğrultuyor. Ancak Sadi onu ikna edip Servet’i adalete teslim ettiriyor. Songül, hamile olduğunu öğrenip bu haberi Sadi’ye vermeye hazırlanıyor. Öte yanda Mert, rahatsızlanıp hastaneye kaldırılıyor. Derya, Mert’in ilik kanseri olduğunu öğrendikten sonra Sadi’nin yanına gidiyor ve ona Mert’in onun oğlu olduğunu söylüyor. Songül, konuşulanları duyuyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 36. bölüm 2. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Taylan’a pusu kurulduğu haberi, Songül dahil tüm ekibi perişan eder. Songül, Taylan’ın başına ne geldiğini öğrenmek için çabalarken tüm ipuçları onu Yörük’le Servet’e götürür. Songül etrafındaki herkese zarar vermeye başlayan Servet’i bulmayı çalışırken Sadi’ye söylemeden gittiği mekanda beklemediği bir tehlikeyle karşılaşır.

Derya, Mert’in gerçekleri öğrenmesi karşısında ne yapacağını şaşırırken Mert’in ortadan kaybolması herkesi harekete geçirir. Aylin aldığı evraklar sayesinde ailesine ulaşacağını düşünürken eline geçen bilgilerin yetersiz olduğunu görür. Araz’la birlikte buldukları ipucunun peşinden giden Aylin ailesinin izini sürer.

Kendisini yetiştirme yurduna bırakanın anne annesi olduğunu öğrenir. Adresi ve telefonun takibi sonucu o kişiye ulaşır. Aylin, anneannesinin karşısına geçip ona, annesinin nerede olduğunu sorar, Mert, annesi olduğunu öğrendiği Derya’yı kabul etmez. Ondan babasının kim olduğunu öğrenmek ister.

Ama Derya, bu gerçeği ona itiraf edemez. Öte yanda Sadi, Servet’le bir sevkıyat daha yapmaya hazırlığı yapar. Bunu öğrene Songül tek başına bir baskın yapar. Onu gören Taylan komiser onu korur. Sevkıyatı erteleyen Servet, Taylan komiserin yaşadığını öğrenir.

Songül, hamile olduğundan şüphelenir. Gidip eczaneden gebelik testi alır. Testi yapıp beklerken, Telefonuna bir mesaj gelir. Gelen mesajda; verdiği adrese gelirse ona Yörük’ün kim olduğunu öğreneceği yazar. Gebelik testinin sonucunu bekleyen Songül, verilen adrese gidiyor. Gittiğinde ise, karşısında Servet’i görür.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Servet Sadi’yi Songül’e Deşifre Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler