Ana SayfaDizilerTetikçinin Oğlu 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Metin Erol'u Kurtaramamanın Üzüntüsünü Yaşıyor!

İlgili Postlar

Tetikçinin Oğlu 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Metin Erol’u Kurtaramamanın Üzüntüsünü Yaşıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Tetikçinin Oğlu, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; İskender, oğlunun kanına kan istiyor ve Korkmaz ile oğlu kaçmasın diye tüm Bodrum’u tutuyor. Korkmaz’ın yardımına Huriye koşuyor. Onları evinde saklıyor. Metin, Korkmaz’ın babası olduğunu öğrendikten sonra onu baba olarak kabul etmiyor ve evden kaçıp Erol’u kurtarmaya gidiyor. Yunus, Yiğit’i öldürdüğünü Sibel’e anlatıyor. Metin Erol’u yaralı olarak İskender’in elinden kurtarıyor. Ancak İskender onun peşine düşüyor. Tetikçinin Oğlu 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Metin, Erol’u kurtaramamanın üzüntüsünü yaşıyor.

Metin Erol’u Kurtaramamanın Üzüntüsünü Yaşıyor!

Tetikçinin Oğlu 3. bölüm 1. fragmanında; İskender, Korkmaz ve oğluna büyük bir savaş açıyor. Metin Korkmaz’a, babasını yetimhanede nasıl beklediğini anlatıyor. Korkmaz Metin’i Erol’la birlikte buluyor. Erol, son nefesini verirken Metin, en yakın arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayıp, ona gitmemesini kendisini kimsesiz bırakmamasını söylüyor.

İşte Tetikçinin Oğlu 3. bölüm 1. fragmanı…

TETİKÇİNİN OĞLU 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Metin, İskender’in kurşunuyla göğsünden yaralanıyor. Korkmaz İskender’i, etkisiz hale getirip oğlunu omzuna alıp oradan kaçırıyor. Bu arada hasta olan Metin’in kanaması durmuyor. İskender, oğlunu toprağa vermeden onlar kaçmasın diye tüm çıkışları tutuyor.

Huriye, yeğeni Yiğit’in ölümünü duyunca hemen Bodrum’a geliyor. Yunus, yıllardır kendisini görmeye gelmeyen annesine öfke kusuyor. Huriye, abisinin Korkmaz’ın peşinde olduğunu öğrenince onu arıyor ve ona yardım etmek istediğini söylüyor. Korkmaz, Metin’i hastaneye götürüp tedavi ettiriyor. Ama polislerin kendisini bulmadan oradan çıkmak zorunda kalıyor.

Hastanede Metin’in hemofili hastası olduğunu öğreniyor. Daha sonra Huriye’nin eski evine gidiyor. Huriye, onları evinde saklıyor. Metin, kendisine geldikten sonra Korkmaz’ı babası olarak görmüyor. Onun kendisini bulmadığı için affetmiyor. Korkmaz, karısının öldüğünü oğlunun yetimhanede büyüdüğünü ondan öğreniyor.

Yunus Sibel’e, Yiğit’i nasıl öldürdüğünü anlatıyor. Sonra bu sırrı kimseye anlatmaması için onu tehdit ediyor. Sibel, Metin’in başının dertte olduğunu anlıyor ve onu arıyor. Metin, Erol’u kurtarmak için Huriye’nin evinden kaçıp Sibel’in evine gidiyor. Ondan Erol’u bulmak için yardım istiyor.

İskender, Erol’u kaçırıp onu konuşturmak için türlü işkence ediyor. Metin, ambulans kaçırıp Erol’u İskender’in elinden kurtarıyor. Korkmaz Sibel’i arıyor ve onun Erol’u kaçırmak için İskender’in yerine gittiğini öğreniyor.

Metin, ambulansla uzaklaşırken İskender başka bir yoldan onun önüne çıkıyor. Arabanın frenini kesmeden onun üzerine sürüyor. Metin, onun son anda arabayı üzerine sürmekten vazgeçeceğini düşünüyor.

Tetikçinin Oğlu 2. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! İskender Korkmaz İle Mezarlıkta Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler