Ana SayfaDizilerÜç Kız Karadeş 47. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan ile Somer'in Arası...

İlgili Postlar

Üç Kız Karadeş 47. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan ile Somer’in Arası Tekrar Açılıyor!

Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 46. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Türkan, evine yapılan saldırı sırasında çaresiz kalıyor. Cesaretini toplayıp ahalinin karşısına çıkıp yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlatıyor. Somer Türkan’ı, yemeğe çıkarıyor ve aralarındaki tüm buzlar eriyor. Derya ile Mustafa, gizlice evleniyor. Gerçekleri bilen Dönüş ise, ailesine karşı zor durumda kalıyor. Türkan, Nesrin’in gösterdiği fotoğraflardan sonra Somer’e karşı güveni kalmıyor ve boşanma kararı alıyor. Üç Kız Kardeş 47. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Türkan ile Somer’in arası tekrar açılıyor.

Türkan ile Somer’in Arası Tekrar Açılıyor!

Üç Kız Kardeş 47. bölüm 1. fragmanında; Türkan ile Somer arasındaki ipler yeniden kopuyor. Rüçhan, her şeye rağmen Türkan’ın yanında olacağını söylüyor. Nesrin ise kızının hamile şekilde tek başına hayat mücadelesi vermesine üzülüyor. Öte yandan Sadık, Derya’nın evlendiğini öğreniyor. Derya, Dönüş’ü arayıp bu durumun ortaya çıkmasında suçlu olarak onu görüyor. Somer, Türkan’ı şirkette görünce çok şaşırıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 47. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 46. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türkan, evinin taşlanmasıyla şok üstüne şok yaşıyor ve tüm cesaretini toplayıp dışarı çıkıyor. Mahalleli Türkan’ı tanısa da herkes dolduruşa gelmiştir. Türkan, tek başına verdiği mücadeleyi gözyaşlarıyla anlatırken mahalleli utancından yerin dibine giriyor. Türkan’ı haklı bulan herkes saldırgan adamın üzerine yürüyor.

Somer, Türkan’ın saldırıya uğradığını öğreniyor. Hemen onun yanına gidip, onun artık orada yaşamasını istemiyor ve Türkan’ı evine götürüyor. Türkan, yaşadığı zorlukları Somer’den saklasa da Somer, sevdiği kadına yapılanların hesabını sormak için harekete geçiyor.

Somer, Türkan’la birlikte bebeklerinin gelişini kutlamak için yemeğe çıkiyor. Türkan’ın büyüleyen sesinden şarkı dinlemek isteyen Somer aşka geliyor. Türkan, Somer’in kollarında dans ederken sesiyle Somer’i büyülüyor. Aşk ikisi için de en güzel ve vazgeçilmez duygu oluyor.

Derya ile Mustafa ise, gizlice evleniyor. Bu sırrı bilen Dönüş ise, bu nedenle ailesine söylemek zorunda kalacağı yalanlar gitgide çoğalıyor.

Nesrin, Somer’in karşısına çıkıp ona bu evliliğin olmayacağını söylüyor. İkili restleşiyor. Somer, Nesrin’i uyarıp, eğer bu tutumuna devam ederse Türkan’ı da doğacak torununu da ona göstermeyeceğini söylüyor.

Somer ve Nesrin cephesindeki gerilim yükselmeye devam ederken, Türkan ikisinin arasında iyice sıkışıp kalıyor. Türkan, her ne kadar Somer’in gelişiyle aşkın rüzgarına kapılmış ve önceden yaşanan kötü anıları bir nebze de olsa unutmuş gibi görünse de Nezahat’in öğreneceği bir bilgi olayların seyrini değiştirecektir.

Nesrin, Türkan’ın yanına gidip ona saldırı anında çekilen fotoğrafları ona gösteriyor. Türkan, Nesrin’in gösterdiği fotoğraflardan sonra Somer’e olan güvenini yitiriyor ve boşanmaya karar veriyor.

Üç Kız Kardeş 46. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Somer İle Nesrin Restleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler