Ana SayfaDizilerYalı Çapkını 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Tarafını Seçen Seyran'a Ateş...

İlgili Postlar

Yalı Çapkını 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Tarafını Seçen Seyran’a Ateş Püskürüyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yalı Çapkını, 29. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Suna, Ferit’le buluşup ona, babasının kendisini de Seyran’ı da Saffet’in oğullarına verdiğini söylüyor. Bunu duyan Ferit, Saffet ağanın evini basıp Tarık’ı yumrukluyor. Halis ağa, Kazım’ın evine gidip Seyran’ı zorla yalıya getiriyor. Kazım, Saffet’le birlikte Seyran’ı almaya yalıya gidiyor. Halis ağa, Seyran ile Ferit’e boşanma protokolünü imzalatıp Seyran’ı onlara teslim ediyor. Yalı Çapkını 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferit, tarafını seçen Seyran’a ateş püskürüyor.

Ferit Tarafını Seçen Seyran’a Ateş Püskürüyor!

Yalı Çapkını 30. bölüm 1. fragmanında; Ferit, karısının götürülmesinden sonra ailesine bu olaylara seyirci oldukları için onları asla affetmeyeceğini söylüyor. Seyran’la otoparkta konuşmak isteyen Ferit, Tarık’ın gelmesiyle Seyran tarafından kovuluyor. Seyran’ın Tarık’ın tarafında durması Ferit’in çok ağırına gidiyor ve ona ” Hazır ol acılara, bu günü bu otoparkı unutturmayacağım sana” diyor.

İşte Yalı Çapkını 30. bölüm 1. fragmanı…

YALI ÇAPKINI 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit, Pelin’in sesiyle uyanıyor. Yanında Sultan’ın olduğunu öğrendikten sonra onu boğazlayıp odadan kovuyor. Daha sonra Pelin’in konuşma teklifini kabul etmiyor ve onu da odasından kovuyor.

Suna, Ferit’le buluşup babasının kendisini Saffet’e, Seyran’ı da onun abisi Tarık’la evlendireceğini söylüyor. Ferit, bunu duyar duymaz Saffet ağanın evini basıyor. Tarık’ın üzerine saldırıyor. Daha sonra Saffet geliyor ve Ferit’e silah çekiyor. Ferit, karısının adını ağızlarına bir daha almayacaklarını söyleyip gidiyor.

Halis ağa, Ferit’in Saffet’in evini bastığını öğrendikten sonra torununu yanına çağırıyor. Ondan Kazım’ın Seyran’ı Saffet’in oğluna vermek istediğini söylüyor. Halis ağa, adamlarını toplayıp Kazım’ın evini basıyor. Ona tokat atıp yere düşürüyor ve hangi eliyle torununa vurduğunu soruyor. Kazım’ın elini bastonuyla eziyor.

Daha sonra zorla Seyran’ı adamlarına aldırıp yalıya getirip bir odaya kapatıyor. Zerrin, Ferit’in kavga ettiği gazeteciyi bulup evine çağırıyor. Planı, o haberi yeniden ortaya çıkartıp kızıyla Ferit’i nikah masasına oturmaktır. Tabi onların yalıdaki en büyük yardımcısı İfagat oluyor.

Saffet, Suna’yı biriyle otoparkta konuşurken görüyor. Ona, onu otoparkta gördüğünü söylüyor. Oda, onun Ferit’in şoförü olduğunu Seyran’dan haber getirdiğini söylüyor.

Kazım, Saffet’i arayıp ona durumu anlatıyor. İkisi birlikte Halis ağanın yalısına Seyran’ı almaya gidiyor. Halis ağa onlara, emanetlerini birazdan getireceğini söylüyor.

Önceden hazırlattığı boşanma protokolünü önce Seyran’a imzalatıyor. Seyran, hiç düşünmeden boşanma protokolünü imzalıyor. Sıra Ferit’e geliyor. Ferit, istemeye istemeye o protokolü imzalıyor.

Yalı Çapkını 29. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Halis Ağa Seyran’ı Zorla Götürüp Yalıya Kapatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler