Ana SayfaDizilerÇöp Adam 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tamer Peri'nin Mahzende Olmadığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Çöp Adam 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tamer Peri’nin Mahzende Olmadığını Öğreniyor!

Star Tv’nin gözde dizisi Çöp Adam, 18. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tamer, camlarını kırdığı restoranı elli milyon karşılığında satın alır. Berrin, Tamer’in çok değiştiğini fark eder. Seko Berrin’e, Tamer’le ilgili hala umudu olup olmadığını sorar. O sırada Aysel onları duyar ve Seko’nun Berrin’e karşı hisleri olduğunu öğrenir. Peri, doktor hanıma gidip annesini öldürmemek için kendisine engel olmasına yardım etmesini ister. Annesinin şirkete geldiğini öğrenen İpek onu bulur. Hem de Bülent’le birlikte aynı evde… Çöp Adam 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tamer, Peri’nin mahzende olmadığını öğreniyor.

Tamer Peri’nin Mahzende Olmadığını Öğreniyor!

Çöp Adam 18. bölüm 2. fragmanında; Ahu, Peri’nin konuşmalarından sonra kendisini kaybediyor. Berrin Peri’ye ailesinden uzak durmasını söyleyince ipler kopuyor. Peri Berrin’i boğazlıyor. Meryem Peri’ye, Berrin’in ondan şikayetçi olacağını söylüyor. Peri Tamer’den, kendisini mahzene kapatmasını istiyor. Oda mecburen bunu yapıyor. Daha sonra Tamer, Peri’nin mahzende olmadığını oradan gittiğini öğreniyor.

İşte Çöp Adam 18. bölüm 2. fragmanı…

ÇÖP ADAM 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Tamer Peri’nin, gerçekten yardım alması gerektiğini anlayıp onu doktora götürmeyi başarır. Doktor hanım, Peri’nin yaşadığı travmaları konuşup rahatlaması gerektiğini anlar. Öncelikle onun güvenini sağlayıp zorlamadan ona verdiği ilacı içmesini sağlar. Tamer, Peri’yi eve götürüp yatırır. Ona, başından ayrılmayacağını söyler. Peri, ilacı içtikten sonra derin bir uykuya dalar.

Aysel, Bülent’in Funda’nın odasında kaldığını öğrenip onu işten kovar. Tamer, kimsenin işten çıkarılmadığını söyleyip herkesi işine gönderir. Bülent, Funda’yı tehdit edince oda gidip Dilber’in telefonundan o adama mesaj yazıp çağırdığını Meryem’e anlatır.

Durumu öğrenen Tamer, babasını evden kovar. Aysel ise, onunla gitmez. Tamer annesine, kesinlikle Bülent’e para göndermesini istemediğini söyler. Ahu’nun kendisini Cenk’le aldattığını öğrenen Selim, karısına değil bu işe alet olan Berrin’e çok kırılır ve orayı terk eder.

Berrin, eskiden yaşadıkları evi kiralamak ister. Ev sahibinin kefil istemesi üzerine Seko’yu arar. Beko’da, kefil olmayı kabul eder. Tamer, durumu öğrenince Berrin’e bir yalı satın almak ister. Ama Berrin, bu teklifi kabul etmez. Milyonluk iş kaybeden Tamer, durumu düzeltmek için müşterileriyle görüşme yemeğine çıkar.

Peri Tamer’in, bir kadınla yemeğe çıktığını öğrenince orayı basar. Tamer, restorandan kovulunca çocukluğu aklına gelir ve Peri ile birlikte oradan dışarı çıkar. Daha sonra eline aldığı taşla restoranın camlarını aşağı indirir.

Çöp Adam 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Peri Doktordan Annesini Öldürmemek İçin Yardım İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler