Ana SayfaDizilerYüz Yıllık Mucize 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kemal'i Yaralayan Kim?

İlgili Postlar

Yüz Yıllık Mucize 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kemal’i Yaralayan Kim?

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yüz Yıllık Mucize, 6. yeni bölümüyle 27 nisan perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Harika, Süreyya’yı dinlemeyip Kemal’le tekneye binip gider. Harika Kemal’e, babasının Süreyya halasına aldığı bilekliği neden kendisine verdiğini sorar. Süreyya, Harika’nın kendisine karşı çıkmasından sonra ona el kaldırır. Konağa gelen Kemal, kendisinin de o konukta payı olduğunu söyleyip artık konakta yaşayacağını söyler. Yüz Yıllık Mucize 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kemal’i yaralayan kim?

Kemal’i Yaralayan Kim?

Yüz Yıllık Mucize 6. bölüm 2. fragmanında; Kemal, Atatürk’ün fotoğrafına bakıp, “Keşke o hiç yaşlanmasaydı” diyor. Harika, Kemal’in konakta kalmasını istemiyor. Kemal, aslında onları gelecek tehlikeden korumak için konakta kalmak istiyor. Cem’in annesi oğluna, Harika’yı Kemal’e kaptırmaması konusunda ona akıl veriyor. Kemal’in karşısına çıkan Cem ona, konaktaki payı için ne kadar istediğini soruyor. Kemal, bahçede dolaşırken maskeli biri gelip onu bıçaklıyor. Kemal’i bıçaklayan Cem mi?

İşte Yüz Yıllık Mucize 6. bölüm 2. fragmanı…

YÜZ YILLIK MUCİZE 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Cem’i kanlar içinde gören Harika ve konaktakiler Cem’i hızla hastaneye götürürler. Cem, kendisini bu hale getirenin Kemal olduğunu söyler. Süreyya, Kemal’in güvenilmez biri olduğunu Harika’nın yüzüne vurur. Harika, Kemal’in böyle bir şey yapmış olmasına ihtimal vermese de aklı karışır.

Süreyya, Harika’nın Kemal’le bir daha görüşmesini yasaklar. Kemal ise kendisini açıklamak ve Cem’in söyledikleriyle ilgili hesaplaşmak için soluğu hastanede alır.
Süreyya’nın Harika’ya Kemal’i bir daha görmemesi yönünde baskıları devam ederken; geçmişte Eşref’le yaşadıklarının yükü tekrar omuzlarına biner.

Geçmişte onu vatan haini diye polislere teslim etmesi aklından çıkmaz. Kemal, kendisine inanmayan Süreyya’yı yıllar geçse de affetmez. Evde herkes Süreyya’nın Kemal’i evden kovmasının sebebinin onun Eşref’in oğlu olduğunu öğrendiği için olduğunu anlar. Müzeyyen ise, Kemal’in Eşref olduğundan emin konuşur.

Kemal’in evine gizlice bırakılan bir zarf onu huzursuz eder. Turgut işi ele alıyor. Kemal, tüm gerçekleri Harika’ya anlatmak için onunla buluşmak ister. Harika, Cem’in kendi kendisini yaralayıp suçu Kemal’in üzerine attığını öğrenir. Gidip Cem’le yüzleştikten sonra onu hayatında artık istemediğini söyler.

Harika, Kemal’den af dilemek için onunla buluşmaya gider. Ama Süreyya’nın kendisini takip ettiğinden haberi olmaz. Kemal, Süreyya’yla konuştuktan sonra ona çok aşık olduğunu söyler. Daha sonra Süreyya’ya evlenme teklif eder.

Süreyya, Eşref’in kendisine hediye ettiği bilekliği Süreyya’nın odasından alıp onların peşinden gider. Tam Kemal Süreyya’ya evlenme teklif ettiği sırada karşılarına çıkar.

Yüz Yıllık Mucize 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kemal’in Konakta Kalmak İstemesi Şok Etkisi Yaratıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler