Ana SayfaDedikodu"Tek Eşliliğe İnanmıyorum" Dedi Instagram'ı Engellendi

İlgili Postlar

“Tek Eşliliğe İnanmıyorum” Dedi Instagram’ı Engellendi

Tek Eşliliğe İnanmıyorum Dedi Instagram’ı Engellendi

Eliz Sakuçoğlu yaptığı açıklamayla magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde söylemiş olduğu “tek eşliliğe inanmıyorum” cümlesi oldukça konuşulmuş, Eliz Sakuçoğlu sosyal medyadan tepki görmüştü. Sakuçoğlu’nun eski sevgilisi Murat Boz, hayranları bu olay patlak verdikten sonra Sakuçoğlu’nun Instagram hesabını şikayet edip kapattırdı.

Murat Boz’un Hayranları Hesabını Şikayet Etti

Bilindiği üzere Eliz Sakuçoğlu ve Murat Boz bir süre aşk yaşamış daha sonra yollarını ayırmışlardı. İkilinin o dönemde ayrılık haberi oldukça konuşulmuş ve ayrılığa sebep olarak Eliz Sakuçoğlu’nun Engin Öztürk ile yakınlaşması olarak gösterilmişti.

Eliz Sakuçoğlu’nun son zamanlarda yaptığı açıklaması ile birlikte çok konuşulmuştu. Bu olay patlak verdirten sonra yakışıklı popçu Murat Boz’un hayranları Eliz Sakuçoğlu’nun Instagram hesabını yüklü bir şekilde şikayet edince, Eliz Sakuçoğlu’nun sosyal medya hesabı kapandı.

Eliz Sakuçoğlu’nun Çok Konuşulan Açıklaması

Röportaj sırasında kendisine sorulan soruları samimiyeti ile cevaplayan Eliz Sakuçoğlu, yaptığı açıklamalar ile magazin gündemine konuk olduk. Kendisine sorulan “ikili ilişkiler de kırmızı çizgin var mı?” sorusu üzerine Sakuçoğlu, “Hiç yok. Tek eşliliği savunan biriyim ama tek eşliliğe inanmıyorum, doğamıza aykırı. Biz zoru başarmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla ben, yaşamış biri de olarak aldatılmayı her türlü kabul ederim. Ettim de. Angelina Jolie aldatıldı abi. Sevgi başka, aşk başka bir şey.” açıklamasıyla oldukça tepki gördü.

Tek Eşliliğe İnanmıyorum Dedi Instagram’ı Engellendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler